Jump to content
IGNORED

Forumaski basket

Vasilij Zajcev

Recommended Posts

Posted

Dobro obaveshteni izvori kazu da je sve odneto, ipak. I'm in za subotu, u 18 ili kadgod.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ducca

325

• Venom

285

• pacey defender

254

• Vasilij Zajcev

236

Posted

venom, jel tebi ok nedelja? zbog ducce, da nas bude sto vise....meni svejedno. samo da pripazimo na sunchaneetzoo; u subotu maximalna dnevna 25, u nedelju 28. nema potrebe da pocinjemo sa basketom pre pola 6, a mozda je i to rano.

Posted

Nemam nikakve planove, tako da jeok.

Posted

Nemam nikakve planove, tako da jeok.

Posted

Ni ja nemam nikakve planove, tako da jeok™. nedelja u 17:42?

Posted

u subotu u 18h igraju Tau i Barsa; u nedelju ranom zorom putuje Vasilij Zajcev; kosarkaska igra ce trpeti ako ne zakazemo subotu (rano)popodnevni termit

Posted (edited)

Uh, Ducca ili Zajcev... kako majka da proceni koje dete više voli? :cry:Da vi opalite 1 mano-a-mano, pa da procenimo čije će se odsustvo više osetiti?

Edited by kovik
Posted (edited)

Svejedno stvarno...kako god se dogovorite nije frka. ;)(picke ste ako pristanete na zajcevljeve ultimatume :evil: )

Edited by ducca
Posted

ja dolazim u subotu u 15h da igram basket ili da skinem koseve, pa vi vidite

Posted

znas da Kovik i ja zbog crne puti volimo da skinemo goli do pojasa i pokazujemo plocice u pauzama od zverskih zakucavanja. posle pusimo krek dok vi gojazni belci jedete vesalice

Posted

Jedan Zidane se javio da mu odgovara subota (ne znam što ga mrzi da postuje).Meni je svejedno, ipak sam ja tamnoputi pajdoman.

Posted (edited)

dobro, kada u subotu? po žezi?edit: meni bi stvarno odgovaralo što je moguće kasnije.

Edited by pacey defender
Posted

Pazi, ako bude vreme kao danas, neće biti žegze.Ajvanu isto odgovara subota.