Jump to content

Forumaski basket

Featured Replies

Dolazim i ja...opšta depresija u kući

Ja cu igrati sigurno. Stisnucu zube za ovako bitan basket cool.gif

u 15h kod kamenja, donosim loptu i kisobran :)

goofs dobar, cenim da moze bolje.
moze mnogo bolje, potvrdjeno :) bilo je dobro, samo nas je kisa prekinula.trece poluvreme super, allllllllll piiiiiiiiiju.makar nisu pljugali :Hail:

nema basketa ovog vikenada :)

nema. venom odlazi sutra i svi idemo da ga pratimo na stanicu. posle necemo igrati jer cemo biti ophrvani tugom zbog njegovog odlaska. :(

nema. venom odlazi sutra i svi idemo da ga pratimo na stanicu. posle necemo igrati jer cemo biti ophrvani tugom zbog njegovog odlaska. :(
uteshice te mesto komentatora na areni...

to je realnost. novi marv albert je rodjen. :Hail:

nema potrebe da mi se slihtas, uzecu te da citas statistiku. :P

Da nisam imao preca posla, mogli smo danas basket. Ovih dana :P.

Sta znam, za subotu i dalje sucmurasta prognoza, te bice kise te nece, navodno poslepodne sunacano, dvadesetak stepeni. Nedelja nesto lepsa prognoza, mada bih ja radije u subotu...(ovaj topik mozemo komotno da preimenujemo u "vremenska prognoza" i prebacimo na neki prikladniji pdf)

• 2 weeks later...

Vratite loptu ! :mad:

Vratite Venomu loptu! :mad:

Vratite kosarku forumasima angry.gif Ajmo ljudi, jos malo pa nestalo. Sledeceg vikenda ce vec biti onih koji bi radije bili fudbalski navijaci iz fotelje nego kosarkaski znalci sa adskog betona. A kad se zavrsi prvenstvo sveta, krece leto i izlezavanja po egzoticnim plazama i slicni furunaski izgovori. Sutra nam je biti il ne biti. Subota, Neda u 16h?

Edited by pacey defender

pejsi ziv si :)predlazem nedelju, sutra ce kisa. idem na ekskurziju, a lopta je kod mene :o