BarryWhite Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Ja cu igrati sigurno. Stisnucu zube za ovako bitan basket
mary mary Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 goofs dobar, cenim da moze bolje.moze mnogo bolje, potvrdjeno :) bilo je dobro, samo nas je kisa prekinula.trece poluvreme super, allllllllll piiiiiiiiiju.makar nisu pljugali
Lloyd Wyman Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 nema. venom odlazi sutra i svi idemo da ga pratimo na stanicu. posle necemo igrati jer cemo biti ophrvani tugom zbog njegovog odlaska. :(
Teixeira Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 nema. venom odlazi sutra i svi idemo da ga pratimo na stanicu. posle necemo igrati jer cemo biti ophrvani tugom zbog njegovog odlaska. :(uteshice te mesto komentatora na areni...
Lloyd Wyman Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 nema potrebe da mi se slihtas, uzecu te da citas statistiku. :P
Venom Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Da nisam imao preca posla, mogli smo danas basket. Ovih dana :P.
ducca Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Sta znam, za subotu i dalje sucmurasta prognoza, te bice kise te nece, navodno poslepodne sunacano, dvadesetak stepeni. Nedelja nesto lepsa prognoza, mada bih ja radije u subotu...(ovaj topik mozemo komotno da preimenujemo u "vremenska prognoza" i prebacimo na neki prikladniji pdf)
pacey defender Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 (edited) Vratite kosarku forumasima Ajmo ljudi, jos malo pa nestalo. Sledeceg vikenda ce vec biti onih koji bi radije bili fudbalski navijaci iz fotelje nego kosarkaski znalci sa adskog betona. A kad se zavrsi prvenstvo sveta, krece leto i izlezavanja po egzoticnim plazama i slicni furunaski izgovori. Sutra nam je biti il ne biti. Subota, Neda u 16h? Edited June 4, 2010 by pacey defender
mary mary Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 pejsi ziv si :)predlazem nedelju, sutra ce kisa. idem na ekskurziju, a lopta je kod mene :o
Recommended Posts