napadaj Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 Ja sam na Firefox 77.0 (Nightly verzija) i sve ekstenzije rade kako treba.
renne Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 khmm pričate o godunu dana starom problemu naravno da je sada sve ispravljeno
napadaj Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 Nisam ni obratio pažnju na datume postove koje je citirao čovek
Pmaker Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 Reaktor započeo a ja nastavio, dakle lančana reakcija
zorglub Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 Firefox rešio opet gomna da jede, pa prešao na Edge. Za sad je iznenađujuće ok.
napadaj Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 Meni Firefox radi odlično, osim što ne mogu da pristupim eUpravi kroz njega pomoću elektronskog potpisa.
Filozof manijak Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 Koliko mi je poznato, to možeš samo preko internet explorera
freemason Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 Tako je. Ja sve uradim u Mozili, a posle samo potpišem u Exploreru. Generalno sa tim potpisom sam imao dosta problema, jedva sam namestio da radi, i sad ne smem da diram ništa da slučajno ne zajebem nešto. 1
JozoMujica Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 2 hours ago, Filozof manijak said: Koliko mi je poznato, to možeš samo preko internet explorera Nope, ja koristim FF pod Windowsom za eUpravu, i za firmu i licno.
Filozof manijak Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 I možeš da se prijaviš elektronskim sertifikatom na eUpravu preko FF?
JozoMujica Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 1 minute ago, Filozof manijak said: I možeš da se prijaviš elektronskim sertifikatom na eUpravu preko FF? Da.
Filozof manijak Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 Pošto čeprkam po kombinatu i gradskim upravama oko elektronskih sertifikata, ovo je razlog zašto koristim IE: Quote For IE users this is fine because the certs have all been distributed via Active Directory for domain-joined machines. However, we have a number of Firefox users that are now throwing certificate errors on practically every HTTPS site. Firefox uses their own CA store, and they're real proud of it too.
Filozof manijak Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 Još jedno me zanima, čije sertifikate koristiš za prijvau?
Recommended Posts