srdjann Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Jel' vam radi Imagebot? Meni ne, evo jednu sliku pokušavam da dignem na Imageshack i ne mere...
srdjann Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Radi...4.0.3?Meni i dalje neće... Jel' koristiš nalog ili bez naloga?
nbg4ever Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 403, bez nalogaZna IB da se zabaguje povremeno. Meni nekada stalno prijavljuje error za odredjenu sliku (iako prethodne 2 normalno odradi), a kada joj promenim ime, uploaduje bez problema
srdjann Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 403, bez nalogaZna IB da se zabaguje povremeno. Meni nekada stalno prijavljuje error za odredjenu sliku (iako prethodne 2 normalno odradi), a kada joj promenim ime, uploaduje bez problemaProbao sa par različitih slika i formata i čak sa dva različita računara i ... neće!... Ajd' sad ću da probam to sa promenom imena, ali kako slutim slaba vajda...
Jerry Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ne radi ni meni.Piše:Error miscellaneus.Ne znam zašto?Probao sam 2 slike različite i isti odgovor dobijam.
ion Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Izgleda da je ImageShack uveo nekakvu branu za IB :(
Razzmatazz Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 šta misliš o sinhronizaciji passworda koju nudi Foxmark, da li je dobra ideja, ili je suviše rizično?Sačuvaj bože. Ne dozvoljavam ni jednom browseru da uključuje svoje password managere i ostale zajebancije, a kamoli da mi to bude pohranjeno na nečiji tuđi neprovereni server. Jedino ovakvim bezazlenim stvarima kao što je forum dozvoljavam da putem cookija zapamte login - sve ostalo (banka, webmail itd) unosim ručno kod svakog logina.
Musharaf Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 firefox mi u poslednje vreme notresponduje svako malo. verzija 3.0.5. mahnite čarobnim štapićem.
eye of the beholder Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 izasla FF 3.0.6probao na njoj Paste&Go i nista skino sam Paste&Go (paste_and_go_2-0.8-fx.xpi)sad jos da mi neko korak po korak objasni sta da radim da mogu da pokrenem ovu ekstenziju
nbg4ever Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Tebe treba tuci i za usi vuci <_< Skines paste_and_go_2-0.8-fxIz arhive ekstrakujes install.rdf (iz nekog razloga ne pamti editovanje dok je fajl u samoj arhivi)U njemu promenis maxversion na recimo 3.0.7Obrsises originalni fajl u arhivi i vratis ovaj editovaniPrevuces paste_and_go_2-0.8-fx u FF i voila...
eye of the beholder Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 (edited) rešeno! hvalamozes da prestanes da me tučeš Edited February 4, 2009 by eye of the beholder
jms_uk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Da li postoji nacin [osim 'rucno', jedan po jedan] da proverim da li mi je neki od 3000+ bookmarkova ukinut [ukinut domain, ukinuta strana] ?takodje, nesto sto bi proverilo ima li duplikata?
Recommended Posts