Jump to content

Mozilla Firefox

Featured Replies

Jel' vam radi Imagebot? Meni ne, evo jednu sliku pokušavam da dignem na Imageshack i ne mere...

• Replies 1k
  • Views 97.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo recimo spisak ekstenzija koje ja koristim i ne mogu da zamislim internet bez njih:   German Dictionary, extended for Austria - spell checker Absolute Enable Right Click & Copy - ak

• Kod mene:   1Password - pamti sve šifre koje koristim, a ima i notes itd VideoDownloadHelper - bags opisao iznad uBlock Origin - najbolja stvar na svetu OneTab - grupiše otvor

• Koji sunovrat, koji traje već godinama. Šta se dešava kad "open source" zarobi menadžment koji hoće da iscedi poslednji cent za svoju korist makar na kraju uništili proizvod.     

Posted Images

Radi...

Radi...
4.0.3?Meni i dalje neće... Jel' koristiš nalog ili bez naloga?

403, bez nalogaZna IB da se zabaguje povremeno. Meni nekada stalno prijavljuje error za odredjenu sliku (iako prethodne 2 normalno odradi), a kada joj promenim ime, uploaduje bez problema

403, bez nalogaZna IB da se zabaguje povremeno. Meni nekada stalno prijavljuje error za odredjenu sliku (iako prethodne 2 normalno odradi), a kada joj promenim ime, uploaduje bez problema
Probao sa par različitih slika i formata i čak sa dva različita računara i ... neće!... angry.gif Ajd' sad ću da probam to sa promenom imena, ali kako slutim slaba vajda...

Ne radi ni meni.Piše:Error miscellaneus.Ne znam zašto?Probao sam 2 slike različite i isti odgovor dobijam.

Izgleda da je ImageShack uveo nekakvu branu za IB :(

šta misliš o sinhronizaciji passworda koju nudi Foxmark, da li je dobra ideja, ili je suviše rizično?
Sačuvaj bože. Ne dozvoljavam ni jednom browseru da uključuje svoje password managere i ostale zajebancije, a kamoli da mi to bude pohranjeno na nečiji tuđi neprovereni server. Jedino ovakvim bezazlenim stvarima kao što je forum dozvoljavam da putem cookija zapamte login - sve ostalo (banka, webmail itd) unosim ručno kod svakog logina.

Meni IB opet radi :)

firefox mi u poslednje vreme notresponduje svako malo. verzija 3.0.5. mahnite čarobnim štapićem.

izasla FF 3.0.6probao na njoj Paste&Go i nista skino sam Paste&Go (paste_and_go_2-0.8-fx.xpi)sad jos da mi neko korak po korak objasni sta da radim da mogu da pokrenem ovu ekstenziju

Tebe treba tuci i za usi vuci <_< Skines paste_and_go_2-0.8-fxIz arhive ekstrakujes install.rdf (iz nekog razloga ne pamti editovanje dok je fajl u samoj arhivi)U njemu promenis maxversion na recimo 3.0.720090204379ya5.th.jpgObrsises originalni fajl u arhivi i vratis ovaj editovaniPrevuces paste_and_go_2-0.8-fx u FF i voila...20090204380sh3.th.jpg

rešeno! hvalamozes da prestanes da me tučeš

Edited by eye of the beholder

Ma u sam FF (browser, ne folder) prevuces

Da li postoji nacin [osim 'rucno', jedan po jedan] da proverim da li mi je neki od 3000+ bookmarkova ukinut [ukinut domain, ukinuta strana] ?takodje, nesto sto bi proverilo ima li duplikata?