I*m with the pilots Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Forecastfox - vremenske prilike na statusbar-uBBCodeXtra - dodaje BBCode, HTML i XHTML komande u kontekst meni (meni koji se dobija desnoklikom)Adblock Plus - blokira neželjene reklame, banere i animacijeDownloadHelper - skida filmove sa sajtova kao što su YouTube, Google video...te i ja koristimpored toga:megaupload -- za megaupload, da uvek ima slobodnih slotova :]reminderfox -- malo kalendarche/todolist, svidja mi se
Indy Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 To, taj megaupload - otkad sam to imao instalirano na Firefoxu, isti se nikad više nije oporavio (čak i kad sam to deinstalirao i reinstalirao ceo Firefox)... sumnjičav sam u pogledu te ekstenzije. -_-
I*m with the pilots Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 ne razumem bas najbolje sta zelis reci? :]meni super radi a ja cak koristim stari ff 1.5.0.12
eye of the beholder Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 jedno od boljih "namestanja"otvorite u adres baru:about:confignapravite new>boolean*u njega uneseteconfig.trim_on_minimizei odaberitetruepre ovoga desavalo se da "lija" ode na preko 200 000 K memorijea posle ovoga ne prelazi 70 000 Kne zavisno od toga da li mi je otvoreno 2 ili 22 tabova*kliknete suprotnim dugmetom bilo gde i odaberete new
Zli Gli Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 (edited) Meni trenutno otvoreno 7 tabova i lisica uzima 120mb. Opet,bolje i 120 nego 200+ :)Edit: ugasih dva taba i Skype i sad je 86mb. Edited October 15, 2007 by Zli Gli
I*m with the pilots Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 jedno od boljih "namestanja"otvorite u adres baru:about:confignapravite new>boolean*u njega uneseteconfig.trim_on_minimizei odaberitetruepre ovoga desavalo se da "lija" ode na preko 200 000 K memorijea posle ovoga ne prelazi 70 000 Kne zavisno od toga da li mi je otvoreno 2 ili 22 tabova*kliknete suprotnim dugmetom bilo gde i odaberete new radi! danke schoen.
Indy Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 ne razumem bas najbolje sta zelis reci? :]meni super radi a ja cak koristim stari ff 1.5.0.12Samo da mi je megaupload ekstenzija najverovatnije (nije provereno) nešto negde oštetila na sistemu (i otad mi firefox ne radi kako treba, nijedna verzija)
nbg4ever Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Ja sam za megaupload koristio njihov toolbar, ali za IE. S obzirom da njega gotovo nikada ne koristim, nisam ni trpeo eventualne lose strane (pominjao se neki spyware, ali ja nisam imao problema)
Roger Sanchez Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 radi! danke schoen.Samo jedna napomena. Taj setting ti nije smanjio ekšual količinu memorije koju Lija popapa - samo je jedan njen dio prebacio na disk. Ali cilj i je slobodan RAM, pa je to to.
Valk Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 To, taj megaupload - otkad sam to imao instalirano na Firefoxu, isti se nikad više nije oporavio (čak i kad sam to deinstalirao i reinstalirao ceo Firefox)... sumnjičav sam u pogledu te ekstenzije. -_-Indi, nije dovoljno da samo uradiš reinstall. Moraš da obrišeš ceo Firefox PROFIL koji ti se kreira svaki put kad instaliraš i pokreneš FF (i tu su ti i smeštene ekstenzije).To ti se nalazi na C disku u Documents and Settings, traži pod Mozilla (u Application data). Moraju ti biti uključeni hidden files, da budu vidljivi. Nakon brisanja SVEGA probaj opet da instaliraš clean verziju lisice, najnoviju.
Indy Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 (edited) Uradio sam sad ... EDIT. Ne vredi, odustajem, ne valja - cak mi ni ovaj forum ne radi dobro. Mislim da ima neki problem sa Javom i Firefoxom (o tome je nesto pisalo i na Mozilla web sajtu, ali se nisam udubljivao). Thnx Edited October 21, 2007 by Indy
ion Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Mi koristim portable FF 2.0.0.8.Do sada mi nije priređivao zvrčke, ako i počne da zza, samo prekopiram kompletni backup folder sa dividi-ja.Možda bi bio malčice brži da sam uzeo install verziju, ali žrtvovao sam malo speeda za manje (de)instailranja.Od plaginčića - par komada:Napomena: SpoоFXplorer je nikad dorađena beta, tako da je ne preporučujem (mada radi osnovna funkcija - sp00fing) onima koji se ne bave time.
I*m with the pilots Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 e aj sad jedno mozda glupo pitanje, ali mrzi me da guglamjel ja mogu sacuvati nekako svoje settingse, addonove, bookmarkove iz ffa, i isto te 'licne stvari' u thinderbirdu nekako, (sacuvati to, npr narezati, prebaciti na externi hard) posto cu ove neelje da ubijem win i prebacim sve na zlinux, a zelela bih da ne moram opet da chachkam sve iz pocetka.
bios Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Ako se nisi snašla do sad ja sam koristio ovaj MozBackup
I*m with the pilots Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 (edited) e aj sad jedno mozda glupo pitanje, ali mrzi me da guglamjel ja mogu sacuvati nekako svoje settingse, addonove, bookmarkove iz ffa, i isto te 'licne stvari' u thinderbirdu nekako, (sacuvati to, npr narezati, prebaciti na externi hard) posto cu ove neelje da ubijem win i prebacim sve na zlinux, a zelela bih da ne moram opet da chachkam sve iz pocetka.ima sve lepo ovde, ne znam ni zasto sam pitalaevo ako mozda nekom zatreba:http://www.mozilla.org/support/firefox/profile#backuphttp://www.mozilla.org/support/thunderbird/profile#backup Edited October 25, 2007 by I'm with the pilots
Recommended Posts