Jump to content
IGNORED

Fed & Davis Cup

levi

Recommended Posts

Posted (edited)
Slažem se! Ovako smo još izgubili našu imo. najjaču dubl kombinaciju sa Ikom kao Zikijevim partnerom...
Dubl sam za sebe ne moze mnogo da pomogne ako nas Argentinci razbijaju u singlu, kao sto nam i rade. Novak je tu stavljen u slucaju da rezultat bude neizvesan i da nam pomogne da dobijemo taj jedan bod. Posto ocigledno nece biti neizvesno, onda Novak ne moze nista da pomogne, kao ni dubl.Mislis da bi Nadal dolazio u BG na kraju sezone? Edited by anantaram
Posted (edited)

Bem ti neemacipovane Argentinjane! angry.gif Hoce li Tipsa uopste moci odigrati jos jedan mec?

Edited by anantaram
Posted (edited)
Mislis da bi Nadal dolazio u BG na kraju sezone?
Pa šanse za tako nešto su ipak mnogo veće nego da ga vidimo na Serbian Novak Openu...
Hoce li Tipsa uopste moci odigrati jos jedan mec?
Ukoliko ne može, taj meč će igrati Ziki...laugh.gif Edited by Jean-Luc Picard
Posted

zasto li sam ovo gledao?Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Posted

Cekaj, hocemo li mi jedan bod osvojiti ovde? :unsure: Mozda ste u pravu onda da je Bozo trebao igrati dubl.

Posted
poserem se itf-u na kalendar.
Nije tu itf ništa kriv. Nemaju gde da uglave od ATP kalendara...
Posted
Nije tu itf ništa kriv. Nemaju gde da uglave od ATP kalendara...
pa u tolikom nemanju termina uglave 1/4 i 1/2 finale odmah posle grand slama. btw, poserem se i atp-u na kalendar
Posted

Pa kad je mogao Nadal da igra mogao je i DjokovicSent from my GT-I9000 using Tapatalk

Posted
Pa kad je mogao Nadal da igra mogao je i DjokovicSent from my GT-I9000 using Tapatalk
prošle je godine bilo upravo obrnuto, seti se
Posted

Prošle godine Nadal nije igrao protiv Francuske a Djoković je isto propustio prvi dan...

Posted

Ma i ove i prosle godine je Nole igrao mnogo teze meceve nego Nadal na USOopenu. Nije do Noleta, nego do drugih. Jedino sto se moze zameriti je da, ako je hteo da odigra jedan mec, mogao je pre da igra protiv Nalbandijana prvog dana pred punom arenom nego u skripcu protiv Delpa kada mec mozda vec bude nepotreban.