pcelica Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 jes bilo je i tih pletenih. al ove koje sam ja pravila su bile od gline. neka glina koja se prodaval po knjizarama. oblikovanje, susenje, oslikavanje lakiranje, nosenje :D.
slepa živana Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 neka glina koja se prodavala po knjizarama."glinamol"
foto Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 "glinamol" Proizvodjac "Karbon" iz Zagreba ako se ne varam?
gospa buba Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 (edited) o pipl kako ste vi neodgovorni, samo caskate. eve ja da prvo konkurishem shljokicama. na zalost, opomenuta sam da to vishe ne radim, poshto im zao da jedu <_<+ (dok kafka ne nahrani fotografa :P) ako vam je koalicijoni duhanski ovisnik, a dete opsednuto gradjevinskim mashinama, od kutija moz da se improvizuje ovo okruzenje:ajde bre, opushteno :) Edited May 2, 2008 by thermal bug
FranziskaKafka Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Uf, sta kazete na ovo? http://www.jeangreenhowe.com/booklets.htmlNajbolje su zivotinje.Ja najzad zavrsavam dve lutkice za klince (batu i seku za batu i seku), po sopstvenim zamislima, taman kad sam videla da nisam jedina koja ima tako weird ideje. :lol:Inace, u opticaju je i termin amigurumi, ali to se radi drugacije.I, naravno, nema slike. :( I, naravno, svi okolo opet gledaju kako to da se unovci. <_<
MaRkOMaN Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 (edited) o miladine, svestrani :)-men se dopada, pogotovo djumbir-buba, bez dekoracija sa strane na zalost, opomenuta samjasno, i meni je /zao da budu, na meniju- Edited July 21, 2008 by MaRkOMaN
Caligula Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 2 moje grafike:kako vam se cine?Bravo McCabe. Ova gore je jacha.
Ryan Franco Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 pa hvala vam drugari ona gore se i meni vise svidja, ima halftone efekat :)
Hermetico Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 (edited) Ja sam ovde novi, u košarici, sa transparentom: usvojite me. Pa, pošto sam se po ceo dan, manje više bavim da l' vizuelizacijom, da l' verbalizacijom, da l' ozvučavanjem mentalnih slika, ovo mi je delovalo kao najzgodnije mesto za prvi post... Da se posadim.Ali moj pravi, moj one true talent je za klošarenje i pravljenje sranja(mahom sebi, u tome sam antologijski umetnik...)Imam sad izložbu u "Fleki", na Akademiji, gore u kafeu... Je l' ima neka tema da to objavim? Sad ću da potražim...A u seksu, kao i u ljubavi, nisam ni balkan ni latino ni anglo ni afro. Potpuni sam apatrid... Ali kreativan sam. :) Edited November 17, 2008 by Hermetico
FranziskaKafka Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Hm, da... I gde ja ovde da stavim novu ljubav - recikliranje hartije? Ili da pitam nesto o tome ako mi zatreba. -_-
Mp40 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Hm, da... I gde ja ovde da stavim novu ljubav - recikliranje hartije? Ili da pitam nesto o tome ako mi zatreba. -_-Kreativno recikliras? Jel moze to da se gleda nekad, negde?Sta je to zapravo?
mei Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 je l' se racuna u hobi ako amater (prim. prev. mei) napravi nesto u proseku jednom godisnje?
Recommended Posts