minka Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Ovo slika na Stranici je iz Poljske od pre 2 godine, medjunarodni konkurs. Inace i pre 4 je dobila nagradu u Slovackoj, a pre neki dan je izasla u katalogu ovde (isto medjunarodni konkurs). Imala vec zajednicke izlozbe, ide u Tehno-art.
gospa buba Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 tato, ovo je za 16 godina sasvim uau. ima sve sto treba da se ima. a sad samo udrite po sistemu! ^_^
minka Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 tato, ovo je za 16 godina sasvim uau. ima sve sto treba da se ima. a sad samo udrite po sistemu! ^_^problem je motivacija. sad je zanimaju decaci i izlasci. Ali tu je tata (ono, kao Djokovici). Njoj sad to izgleda kao mucenje, ali jbg, umetnik se bez rada ne moze biti. Dobra joj je skola, dobra je i ta privatna "radionica" gde ide vikendom.ima jos radova, ali ne stignem sve da fotkam i da postavim. Izvestavacu cenjeni forum o daljem progresu.Hvala vam za podrsku :)
gospa buba Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 sad je zanimaju decaci i izlascie stvarno svashta s njom! :lolol:a sasrecom i tebi, tvoja duznost je istorijska, jer svet se popravlja zahvaljujuci mushkarcima koji imaju cerke :P
minka Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 e stvarno svashta s njom! :lolol:a sasrecom i tebi, tvoja duznost je istorijska, jer svet se popravlja zahvaljujuci mushkarcima koji imaju cerke :PSve se nadam da ce za 50 godina u njenoj biografiji, negde sporedno, skrajnuto stajati nesto kao "na formiranje ove umetnice je izuzetno uticalo pregalastvo™ njenog oca, koji je u njenim mladima godinama ulagao nadljudske™ napore da Mini omoguci skolovanje i umetnicki razvoj...". Onako, moze i u fusnoti... ;)
gospa buba Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Sve se nadam da ce za 50 godina u njenoj biografiji, negde sporedno, skrajnuto stajati nesto kao "na formiranje ove umetnice je izuzetno uticalo pregalastvo™ njenog oca, koji je u njenim mladima godinama ulagao nadljudske™ napore da Mini omoguci skolovanje i umetnicki razvoj...". Onako, moze i u fusnoti... ;)ne, nego ce svet biti popravljen jer je josh 1 mushkarac, bez roptanja, ulagao nadljudske napore da otvara redom sva vrata, kroz koja je dete naumilo da prodje, sto inache nekom drugom zenskinju ne bi proshlo tek tako :Dmushkarci koji rode devojke su posebna fela, a ti misli sta hocesh ^_^
minka Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 ne, nego ce svet biti popravljen jer je josh 1 mushkarac, bez roptanja, ulagao nadljudske™ napore da otvara redom sva vrata, kroz koja je dete naumilo da prodje, sto inache nekom drugom zenskinju ne bi proshlo tek tako :Dmushkarci koji rode devojke su posebna fela, a ti misli sta hocesh ^_^E sad malo i da se hvalim - 1 mushkarac, bez roptanja je samohrani otac
Matilda Ivancic Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 moderatori,roditelje smarace treba ograniciti na pdf porodica i deca
zorglub Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 moderatori,roditelje smarace treba ograniciti na pdf porodica i decaha ha hatm
aram Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Nemojte tako gospodjo Matilda, ja sam potpuno ubedjen da se u Vama krije 1 nezna majka, samo je sramezljiva, pa nikako da izadje iz klozeta ^_^
ljuttko Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Sad, jbg, sebe necem da hvalim, ali svoje dete moram, ne zamerite. 16 godina, upravo pocinjemo da radimo ozbiljnije (svaka podrska, drugovi forumasi, je dobrodosla, hvala unapred):http://www.facebook.....miletic.artist*valjda sam sad rekao kako mi je palo na pamet da mi nik bude minka Otac, vrlo je lepa fotografija koju si uradio :P A mladoj slikarki sve pohvale
Recommended Posts