Jump to content
IGNORED

Kreativni forumasi?

FranziskaKafka

Recommended Posts

Posted

Ovo slika na Stranici je iz Poljske od pre 2 godine, medjunarodni konkurs. Inace i pre 4 je dobila nagradu u Slovackoj, a pre neki dan je izasla u katalogu ovde (isto medjunarodni konkurs). Imala vec zajednicke izlozbe, ide u Tehno-art.

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ljuttko

31

• gospa buba

30

• Mp40

19

• FranziskaKafka

12

Posted

tato, ovo je za 16 godina sasvim uau. ima sve sto treba da se ima. a sad samo udrite po sistemu! ^_^

Posted
tato, ovo je za 16 godina sasvim uau. ima sve sto treba da se ima. a sad samo udrite po sistemu! ^_^
problem je motivacija. sad je zanimaju decaci i izlasci. Ali tu je tata (ono, kao Djokovici). Njoj sad to izgleda kao mucenje, ali jbg, umetnik se bez rada ne moze biti. Dobra joj je skola, dobra je i ta privatna "radionica" gde ide vikendom.ima jos radova, ali ne stignem sve da fotkam i da postavim. Izvestavacu cenjeni forum o daljem progresu.Hvala vam za podrsku :)
Posted
sad je zanimaju decaci i izlasci
e stvarno svashta s njom! :lolol:a sasrecom i tebi, tvoja duznost je istorijska, jer svet se popravlja zahvaljujuci mushkarcima koji imaju cerke :P
Posted
e stvarno svashta s njom! :lolol:a sasrecom i tebi, tvoja duznost je istorijska, jer svet se popravlja zahvaljujuci mushkarcima koji imaju cerke :P
Sve se nadam da ce za 50 godina u njenoj biografiji, negde sporedno, skrajnuto stajati nesto kao "na formiranje ove umetnice je izuzetno uticalo pregalastvo™ njenog oca, koji je u njenim mladima godinama ulagao nadljudske™ napore da Mini omoguci skolovanje i umetnicki razvoj...". Onako, moze i u fusnoti... ;)
Posted
Sve se nadam da ce za 50 godina u njenoj biografiji, negde sporedno, skrajnuto stajati nesto kao "na formiranje ove umetnice je izuzetno uticalo pregalastvo™ njenog oca, koji je u njenim mladima godinama ulagao nadljudske™ napore da Mini omoguci skolovanje i umetnicki razvoj...". Onako, moze i u fusnoti... ;)
ne, nego ce svet biti popravljen jer je josh 1 mushkarac, bez roptanja, ulagao nadljudske napore :lolol: da otvara redom sva vrata, kroz koja je dete naumilo da prodje, sto inache nekom drugom zenskinju ne bi proshlo tek tako :Dmushkarci koji rode devojke su posebna fela, a ti misli sta hocesh ^_^
Posted
ne, nego ce svet biti popravljen jer je josh 1 mushkarac, bez roptanja, ulagao nadljudske™ napore :lolol: da otvara redom sva vrata, kroz koja je dete naumilo da prodje, sto inache nekom drugom zenskinju ne bi proshlo tek tako :Dmushkarci koji rode devojke su posebna fela, a ti misli sta hocesh ^_^
E sad malo i da se hvalim - 1 mushkarac, bez roptanja je samohrani otac cool.gif
Posted

moderatori,roditelje smarace treba ograniciti na pdf porodica i deca

Posted
moderatori,roditelje smarace treba ograniciti na pdf porodica i deca
ha ha hatm
Posted

Nemojte tako gospodjo Matilda, ja sam potpuno ubedjen da se u Vama krije 1 nezna majka, samo je sramezljiva, pa nikako da izadje iz klozeta ^_^

Posted
Sad, jbg, sebe necem da hvalim, ali svoje dete moram, ne zamerite. 16 godina, upravo pocinjemo da radimo ozbiljnije (svaka podrska, drugovi forumasi, je dobrodosla, hvala unapred):http://www.facebook.....miletic.artist*valjda sam sad rekao kako mi je palo na pamet da mi nik bude minka :wub:
Otac, vrlo je lepa fotografija koju si uradio :P A mladoj slikarki sve pohvale :thumbsup:
Posted

raspekmezismo tatu. a bio je kul tip :lolol:

• 3 weeks later...
Posted
Kačim ekstra statuse na fejsbuku. :D
daj da vidimo