ivy Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Ko pomeno dekupaz Evo mog poslednjeg rezultata , da se malo puvam , to su kutije za naocare divne su,divne!!! ajd nam sad lani,ako smeš, gde nabavljaš salvete?..gde?..hm?
gospa buba Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Ko pomeno dekupaz Evo mog poslednjeg rezultata , da se malo puvam , to su kutije za naocare ...ooo zeno
vin Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 (edited) ljuttko motivi su predivnii!ivy, ako smem da preduhitrim ljuttkin odgovor, to nisu kupovne salvete, vec stampa na salvetama. dakle, internet, stampac, prazna salveta ili pirincani papir, i olaaa!evo nesto moje:edit:a izgledalo je ovako: Edited February 22, 2012 by vin
ivy Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 jao kako je ovo dobro!!ivy, ako smem da preduhitrim ljuttkin odgovor, to nisu kupovne salvete, vec stampa na salvetama. dakle, internet, stampac, prazna salveta ili pirincani papir, i olaaa!a za nas sa crno-belim štampačem <_< ...mislim da bi mi bilo jeftinije i da kupim na netu nekoliko salveta ili taj specijalni decupage papir pa napravim nekoliko motiva.. treba da renoviram trpezarijeske stolice čim otpoli pa ću nešto smisliti..
vin Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 e, pa, mozda neki dobar motiv moze da bude i crno- beli. nisam pokusavala, samo razmisljam.mi drago da vam se 'dja, djasvi vam se bas. :)
ljuttko Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 divne su,divne!!! ajd nam sad lani,ako smeš, gde nabavljaš salvete?..gde?..hm? ooo zeno ljuttko motivi su predivnii!ivy, ako smem da preduhitrim ljuttkin odgovor, to nisu kupovne salvete, vec stampa na salvetama. dakle, internet, stampac, prazna salveta ili pirincani papir, i olaaa!mnogo je lepoHvala vam hvala, kreativne žene forumaške, moram vam reći da me je dekupažom zarazila i prve lekcije mi dala jedna forumašica koja više ne dolazi ovde a puna je ideja za sve i svašta ko mačka buva :)Tako kome god treba neki savet tu sam, podeliću ono što sam ja naučila, pitajte slobodno, tj da nastavim niz :) . Ojha, eto i Vin komodice medj svet, uspela al baš Za Ivy , Vin je već odgovorila, ovo su štampani motivi na salvetama , nije ni malo teško a daje odlične rezultate . Mislim da bi ti svaka kopirnica koja ima kolor printer odštampala, potrebno je da samo sama pripremiš papir za tu svrhu i fajl sa slikom. Da ne rastežem priču ovde previše, ako te interesuje, napisaću ti na pp. Cena štampanja ne treba da bude išta veća nego da ti neko odprinta stranicu u koloru.Crnobele isto izgledaju super , kad završim dve baš crno bele kutije okačiću fotke. Za nameštaj mislim da je ipak najpogodniji pravi dekupaž papir posebno ako su malo veći motivi, makar iz iskustva mnogobrojnih primera sa interneta. Jedan moj rad na dečijoj stolici sa naslonom sa salvetama nije baš uspeo, mada se vlasnica nije bunila :P
vin Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 ja cu svakako pitati gore u kopirnici u sremskoj da li bi tako nesto uradili, i koliko bi to kostalo, pa cu izneti informaciju ovde. medjutim, i salvete daju nepregledne mogucnosti, narocito onima koji imaju stare salvete. negde sam vec apelovala da se neko seti da mi ih pokloni, ali niko se nije odazvao, pa sad jurim drgarice da pronadju te stare kutije, posto moja majka definitvino pojma nema gde je to zaturila i da li je bacila. a opet, s druge strane, ima fenomenalnih motiva u hobi radnjama, na komad. nego, ovaj bubin posluzavnik je bas dobar, a lampa je genijalna, nisam je pohvalila gore, pa moram sad da se ispravim!
ljuttko Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 (edited) jnego, ovaj bubin posluzavnik je bas dobar, a lampa je genijalna, nisam je pohvalila gore, pa moram sad da se ispravim!Rende me je omadjijalo, imam jedno isto i evo ga merkam , e sad samo da gdja Buba kaže šta je postolje i da se bacim na rad. Evo i mog doprinosa navijačima Zvezde i Partizana ;) Edited February 24, 2012 by ljuttko
gospa buba Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Rende me je omadjijalo, imam jedno isto i evo ga merkam , e sad samo da gdja Buba kaže šta je postolje i da se bacim na rad. Evo i mog doprinosa navijačima Zvezde i Partizana ;) ...postolje je, hvala lepo, vrlo jednostavno. odesh u proizvoljnu radnju, kupish jednu lampu marke eglo, sa tom gvozdenom nogarom, obichnu, za recimo 1k2 dindzi. ne birash mnog staklo, jer znash sta ce biti -_- stavish je pored kreveta, i negde usred noci, jednostavno iskochish na nju. svalish sve, stako se razbije, postolje ostane, ko sto obichno i biva. onda odesh negde drugde, kupish jedno rende za bar 750 dinara, sto ima plastichnu ruchku ozgo, a izgleda ko zarubljena piramidica, a da gornji presek srecno odgovara ostatku abazura na onom nogaru. upropastish rucku, ovaj put namenski, a ostatak rendeta, zvani - rende, nasadish na bijedni izgovor od abazura.i eto.proshle godine smo slomili, porodichno, 6 sobnih lampi :ph34r:na nekoliko smo skochili, a ostatak sa ja svalila sebi na glavu, sa raznih visina. cijena prava sitnica :lolol:ove kutije za naochare su apsolutno bozanstvene. zelim da ocoravim. a i nisam daleko <_<
ljuttko Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 postolje je, hvala lepo, vrlo jednostavno. odesh u proizvoljnu radnju, kupish jednu lampu marke eglo, sa tom gvozdenom nogarom, obichnu, za recimo 1k2 dindzi. ne birash mnog staklo, jer znash sta ce biti -_- stavish je pored kreveta, i negde usred noci, jednostavno iskochish na nju. svalish sve, stako se razbije, postolje ostane, ko sto obichno i biva. onda odesh negde drugde, kupish jedno rende za bar 750 dinara, sto ima plastichnu ruchku ozgo, a izgleda ko zarubljena piramidica, a da gornji presek srecno odgovara ostatku abazura na onom nogaru. upropastish rucku, ovaj put namenski, a ostatak rendeta, zvani - rende, nasadish na bijedni izgovor od abazura.i eto.proshle godine smo slomili, porodichno, 6 sobnih lampi :ph34r:na nekoliko smo skochili, a ostatak sa ja svalila sebi na glavu, sa raznih visina. cijena prava sitnica :lolol:ove kutije za naochare su apsolutno bozanstvene. zelim da ocoravim. a i nisam daleko <_< E fala lepo na detaljnom i inspirativnom uputstvu Imam kucu u kojoj se bas tako sigirno nalazi nekoliko postolja, reklla bih da imamo isti ili slican nacin pripreme za dalju eksploataciju da me ne podseti dozvolila bi da odu u kontejner :) Rende mi je zbog raznolikosti rupica obaska ineresantno kao sredstvo za propustanje svetlosti jer ne volim obicne ravnomerne lampe. Pa mi je to najpribliznije omiljenim mi mi svitac lampama dok ne nadjem dovoljno para ili sama ne naucim da ih pravim A za kutije za ocele, pa mos staviti suncane , me moras cekati da ocoravis ko ja pa da moras da menjas 2 komada
minka Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 (edited) Sad, jbg, sebe necem da hvalim, ali svoje dete moram, ne zamerite. 16 godina, upravo pocinjemo da radimo ozbiljnije (svaka podrska, drugovi forumasi, je dobrodosla, hvala unapred):http://www.facebook.....miletic.artist*valjda sam sad rekao kako mi je palo na pamet da mi nik bude minka Edited March 30, 2012 by minka
Recommended Posts