Jump to content
IGNORED

kurs dinara

bup

Recommended Posts

Posted
update: kurs evra sutra iznad 82
Odakle ti ovaj info?
  • Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• čekmeže

48

• žaro

27

• Muwan

26

• yolo

25

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Čak ni najpesimističnija očekivanja nisu najavljivala kurs iznad 83.Sredji kurs ovog jutra 83.07 i pored intervencije NBS. Loše.

Edited by Spirit
Posted

sta raditi, da cekamo da pada (ako ce da pada, i kada;)) ili sta?

Posted

Ove nedelje svakako ne kupovati, a sledeće nedelje kako bude. I danas interveniše NBS.

Posted

u, ja kupio izmedju uskrsa i prvog maja za sve pare. da nisam ja u pitanju, rekao bih ua ratni profiter. sad treba oceniti kada prodati.

Posted

Sutrašnji kurs bez bitnije promene u odnosu na danas

Posted
Sutrašnji kurs bez bitnije promene u odnosu na danas
:o a ti si ovaj lik?l_dc388f8e6d68e669a48edace59ee1aaa.jpg
Posted

Ne bupaj. Ja sam samo izneo procenu na osnovu podataka kojima raspolažem. Ako ti ne odgovara, preskoči moje postove.

Posted

ej, zezam se. do sad si bio u pravu.

Posted

de ga onaj bankar. kakvo je bilo trgovanje danas, i koji kurs očekujemo sutra.

Posted

naljutio se izgleda. jbg, nisam hteo.sad ko predvidi kurs, svaka mu cast.

• 2 weeks later...
Posted
meni ne odgovara rast dinara u odnosu na evro jer se bavim izvozom (programerskih usluga), cene ugovaram u evrima a trosim u dinarima
bavimo se poslom i trosimo valutu- istu, s tim sto ti ugovaras u evrima, sto je spram kursa cinmise manji bedak u odnosu na moj usd u poslednje vreme; ipak-zamisli da si prinudjen da radis iskljucivo sa nasim ljudima- kursne razlike vs. ugovaranje sa drazesnim vlasnicima jakog csd-a, retko kad ce ovo drugo d'ispadne boljea bottom line nije utesnog karaktera, vec je ideja, za obojicu-ruski mi da naucimo, to e trziste/lova-

banknote100rubles281997dh0.jpg

izvinjavam se bankarima za trol, neam cak ni osecaj ocel bit [na] gore il dole

Posted

pa kod mene se situacija donekle promenila, vise nisam freelance, plata mi je fiksna, ugovorena u evrima ali je isplacuju u dinarima, sto znaci da uvek, sasvim slucajno, na racun legne bas kad je dinar najjaci. ponekad izgubim i po 50e, nekad i vise. cari srpskog kapitalizma.sa rujama ne bih da imam posla, iako znam jezik, mada kazu da je trziste ogromno.

Posted

preso si u sigurnije vode, i vremenski se dao sejtanu*.. al, nek je sa srecom! /*poznajem dosta ljudi koji se super snalaze s racunarima, a bas malo njih koji su se usrecili u nasim firmama- otud taj csd-hejt s moje strane.. ipak, ne bi bilo fer da ne pomenem one casne izuzetke-firme koje, osim sto zaposlenog plate pristojno, redovno salju na usavrsavanja koja se neretko pretvore u fina putesestvija po inozemstvu tj. [s razlogom] smatraju da je investiranje u edukaciju zaposlenog nesto sto ce se samo po sebi-vratiti..jesu, i zatvoreni su, jezikom- na stranu to sto ih malo-malo pa snimim kako insistiraju na tome da im poslove zavrsava sunarodnik iako vidis da solidno znaju engleski- naleteo sam skoro, sasvim slucajno, na njihov freelance sajt- u pitanju bi oogromna baza projekata, a sve na ruskom

Posted
preso si u sigurnije vode, i vremenski se dao sejtanu*.. al, nek je sa srecom! /*poznajem dosta ljudi koji se super snalaze s racunarima, a bas malo njih koji su se usrecili u nasim firmama- otud taj csd-hejt s moje strane.. ipak, ne bi bilo fer da ne pomenem one casne izuzetke-firme koje, osim sto zaposlenog plate pristojno, redovno salju na usavrsavanja koja se neretko pretvore u fina putesestvija po inozemstvu tj. [s razlogom] smatraju da je investiranje u edukaciju zaposlenog nesto sto ce se samo po sebi-vratiti..
vratio sam se u staru firmu, jer su ih kupili strendzeri pa je sve preslo u legalnije i mirnije vode. sada imam vise slobodnog vremena.nego, sta ce biti sa dinarom? nesto pominju da ce da raste.