March 5, 20178 yr Pocela sezona [poodavno], ali realno, juce je bio praaavi pocetak sezone, sa Strade Bianche. Vrhunska trka, Kwiatkowski uzeo. Danas startuje Paris Nice, trebalo bi da bude borba Contador - Porte - Valerde.
March 14, 20178 yr Author jaako slabo gledam ove sezone, poslednje što sam video je bila prva etapa Pariz-Nica (beše super, onaj fajt Alafilip--Demar na kraju). kakva je bila trka do kraja? sad ću polako da se uključim u sezonu, miriše na praaavu kaldrmu...
March 16, 20178 yr Paris Nice bila fenomenalna. Contador opet imao napad na 50km do cilja, izgubio citavu trku za 2 sekunde. Pantano bio fenomenalan, mislim da Contador nije imao takvog pomocnika, pa, jedno 4-5 godina. Citava trka je bila odlicna, sa eselonima na prve 2 etape, dobrim brdskim etapama... I Tirreno je bio vrlo dobar ali sam manje pratio
April 2, 20178 yr Author odlična Ronde. Vanmarke gesinkovao al bar je kul gledati starce kako kvare posao glavnim favoritima.
April 2, 20178 yr Gilbert kao da je 2011. Odlicna trka, ali koji smor za Vanmarckea i pogotovo Boonena :( Ne znam ko je ovaj komentator na ES, ali katastrofa. Izgovara prvo prezime pa ime [dobro jos ne govori Trentin zarez Mateo]. A plus nekolicini potpuno promasuje prezimena [Orfedo, Trepstra itd.]
April 2, 20178 yr Author Orfedo i Felini Žilber kao Kanćelara, bilo bi šteta da se trka upamti po ovim nezgodama.
April 2, 20178 yr Sta bi ono? Necija jakna? Koji smor da onako izgubis sansu za podijum Ali Gilbert... Jedna od najimpresivnijih pobjeda u zadnjih par godina [ako se nesto ne zagovna u zadnjih 8km]
April 22, 20177 yr Michele Scarponi killed in training Auf jebemti. Kakav shok :( Edited April 22, 20177 yr by gervasius twinkleminkleson
April 22, 20177 yr Sad videh i ja. Sranje, baš, baš sranje. Valjda je trebalo i da predvodi Astanu na Djiru