Garnirung Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 Fenomenalno, koji uspon jbt. Necemo spojlerisati ako ima onih koji nisu gledali, ali koliko je ono brdo brutalno [iako je sam dizajn etape prilicno glup] Ja sam prvo mislio da je neka typo greška, ne znam ni gde sam čitao najavu, 20, 22, 24 posto , ali je stvarno nestvarno šlajfovanje Link to comment
Grandilof Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 Spanci kraljevi, uvek su umeli da tresnu neke ludilo etape i jos da se useres. Elem, sad sam tek stigao da pogledam etapu, ko je nije dosad pogledao i nece, tako malo da prokomentarisem. Da je i ovde Froome najjaci stvaarno bi bilo previse, idi begaj. Uzeo je i bronzicu na OI, dosta mu je. Valjda ce ovo malo doci kao podsticaj za Naira za ubuduce, a i lepo je videti mumiju Pistolera da se trka. :D Link to comment
Jozef K. Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 Fenomenalan kraj etape. Ovo je bolje od tura. Link to comment
radnik Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 (edited) Ja sam prebacio da gledam taman u trenutku kad Nairo ostavi Frooma, strasan uspon. Jos se Contador povrati na kraju pa i on pokaza neku snagu. edit: ovo https://www.youtube.com/watch?v=091sulNjbik Edited August 28, 2016 by radnik Link to comment
San Epifanio Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 Kakav uspon, sunce ti... Sto rece Jozef, zanimljivije ovih 15 minuta nego ceo Tur. Link to comment
Grandilof Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Idemo, jos malo zabave danas... Link to comment
keitel Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Frum kao da je ispitivao sopstvenu snagu na ovoj etapi. Šteta za Kontadora. Link to comment
Jozef K. Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Odlično je bilo danas. Iako ima minut prednosti, daleko je Nairo od pobede. Link to comment
Garnirung Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 Odgledah sinoc onaj neki snimak sa neke Latino televizije :D Ludilo, ekstaza, Nairito, odlično prženje kao i sve što rade njihovi komentatori. Kintana je definitivno jači od Fruma ovde, pitanje je samo da li će napraviti dovoljnu razliku pre hronometra, mada meni i ne deluje da Frum tu može previše da nakrca prednosti. U svakom slučaju još je otvorena bitka. Link to comment
San Epifanio Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 Odgledao danas snimak poslednjih 12 km jucerasnje etape, prakticno celo brdo. Fantazija. Teska srca priznajem da me Frum odusevio. Nairo napokon pokazuje ono sto smo cekali ceo Tur. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted September 3, 2016 Share Posted September 3, 2016 Velike cestitke Malkinu, Gesink konacno napravio nesto veliko na GT. Fenomalna voznja. Svaka cast i Elissondeu i Yatesu, a bobami i ovoj trojici iz GT, bez obzira sto Contador ocigledno ne moze. Prva bas bas sjajna etapa na GT jos od maja. Link to comment
San Epifanio Posted September 4, 2016 Share Posted September 4, 2016 Sta je ovo? Kintana i Kontador krenuli u beg. Sve cestitke Jejtsu i Oriki na jucerasnjoj etapi. Link to comment
sekretar Posted September 4, 2016 Share Posted September 4, 2016 Kako su vrhunski odradili SKY na startu etape, 5 vozaca im ostalo u 4. grupi na 5 minuta iza trenutno Link to comment
San Epifanio Posted September 4, 2016 Share Posted September 4, 2016 Nije samo Skaj prespavao start etape, vec i Orika, Astana... Link to comment
sekretar Posted September 4, 2016 Share Posted September 4, 2016 Naravno, nego po mene je posledice ostavila SKY i Froome dominacija prethodnih godina sa svojim vozovima na Touru, tako da uvek prvo gledam njih i radujem se kada im propadne plan. Link to comment
Recommended Posts