Jump to content

Biciklizam

Featured Replies

Scarponiu, spomenik da podigne

Poceo Dauphine, bice zanimljivo da se vidi ko je u kakvoj formi. Dobio Pistolero prolog od 4km. Videcemo ima jos dosta do TdF, ali izgleda dobro.

Poceo Dauphine, bice zanimljivo da se vidi ko je u kakvoj formi. Dobio Pistolero prolog od 4km. Videcemo ima jos dosta do TdF, ali izgleda dobro.

pistolero izgleda sjajno, fit, bez grama viska za razliku od prosle godine u ovo doba

Interesantno da će Sagan u Riu voziti MTB a ne drumsku.

• Author

drumska trka ide 3 ili 4 puta uz uspon prve kategorije od nekih 8-9km, on tu ne bi bio favorit. vratio se mtb-u ovog proleća, to je bio znak čemu teži. e sad koje su mu šanse iskreno nemam pojma.

Contador izgleda u vrhunskoj formi, cini mi se da nema ni gram viska. Ne znam hoce li to biti dovoljno da se priblizi Froomeu na Touru, ali moglo bi biti zanimljivo. 

• Author

mora da jede manje kineske govedine :Jova:

ja ne uspevam baš da pročitam gde je Frum po pitanju forme. ne znam koliko ozbiljno treba uzimati slab rezultat na Romandiji, posebno jer je dobio onu planinsku etapu.

na kraju i nije previše važno jerbo će don Nairo obojicu da pojede :sleep:

bogami frum danas postavio zadatak...

Mamicu mu, eto odgovra otprilike gde je po formi. Nego i Porte odlican, ali bas. Drz' se 'Berto !

Contador i Aru napali na 80km do cilja :D

vjerovatno samoubistvo, ali ne moze se rec da Contador nije zabavan za gledanje [tj, bio bi, kad bi mogli da vidimo ovo :D ]

Contador i Aru napali na 80km do cilja :D

vjerovatno samoubistvo, ali ne moze se rec da Contador nije zabavan za gledanje [tj, bio bi, kad bi mogli da vidimo ovo :D ]

Sky has neutralized the attack of Contador and Aru. The duo again nestles in the peloton

jbga:)

Francuzi odlični danas

bernar tapi u svetu biciklizma.sta taj nije radio

arena jedan

rivalstvo lemond-ino