Jump to content

Biciklizam

Featured Replies

• Author

biće prvi Monument za Sagana :Hail:

sjajne trke se voze ovog proleća.

• Replies 1.9k
  • Views 129.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pozdrav svima, da se ukljucim posle xx godina. Moji utisci o zadnjoj etapi: I Karapaz i Del Toro su prodali Giro. Karapaz ne ume/zeli da pomaze, on napada. Takav je kroz celu karijeru, barem od kad

• ispratio danas predstavljanje ekipa u firenci. sve u znaku tour-a, ispraticu prve 3 etape uzivo pa se prebacujem na eurosport sjajna atmosfera mada je firenca ucinila svoje

• I za kraj, Bernal u prolazu.  

Posted Images

Odličan je Sagan. Kanćelara je malo zakasnio na Kvaremontu, ali realno, teško da je mogao nešto ovde.

Zaista sjajne trke ovog proleca, malo mi zao Kancelare i iznenadjujuce otpadanje Kviatkovskog

Upravo počeo Paris Roubaix, Eurosport 1

Sagan i Kancelara zaostali posle pada u njihovoj grupi, a malopre i Kancelara pade na kocki

Mathew_Hayman_2016.jpg

kakav finis :ziga:

Kad već nije mogao Kanćelara ovo je najbolji scenario, svaka čast ...

• Author

Mathew_Hayman_2016.jpg

kakav finis :ziga:

cela trka je bila vrh vrhova. agresivne vožnje kolko hoćeš, od početka do foto-finiš kraja :ziga:

pre dva dana je objavljen novi dokumentarni film koji se bavi mehanickim dopingom u biciklizmu. Thierry Vildary i Marco Bonarrigo su, uz pomoc termo kamere, razotkrili nekoliko pro takmicara koji su koristili elektromotore za vreme trka Strace Bianche i Coppi e Bartali. 

https://youtu.be/e0s2yo6ws9U

Edited by Djuro

isti video kao i gore u clanku

oh, excusez-moi.

ja reko postavio si nesto novo  <_<

pa meni je novo sto izgleda da ne treba vise potrositi $50.000-200.000 za moto-doping, vec znatno manje - posto je izumitelj prakticno priznao da vec i amateri imaju tockove sa elektromagnetima. i da se motori ukljucuju preko bluetootha, sata ili daljinskim.

a UCI, tradicionalno zatvara oci. "u interesu sporta".

ma ovo je katastrofa, umro sport.

ma to moze lako da se resi samo ako se hoce, ako moze da se spreci muljanje u auto moto sportu moze i u biciklizmu, nego sam se ja zabezeknuo zbog imena koja se pominju.