17 hours ago17 hr Pogi je konstanta, jonas posle onog pada prosle godine je 5-10% slabiji, plus visma nije vise dominatan tim. A i mislim da je Pogacar mentalno prejak, nekako ima vecu zelju da pobedom. Trebaju nam jaci i jonas i remco za dobar tur. Edited 17 hours ago17 hr by Krangovo telo
13 hours ago13 hr Dobar Rogla, nadao sam da makar na brdskom uradi nešto,nije loše ispalo.Tadej ih opet otreso, nisu brda za Remka.Nešto razmišljam, koliko je Pogi sazreo za ovih par godina, nije to više onaj dečačić koji skače unatraške u bazen tokom dana odmora. Postao je klasični ubica.I jebale više Vizmu one kacige, pa majku mu na šta ono liči, zar im nisu zabranili ovaj tip TT kacige pre koju godini, ili su malo skratili ovaj prednji deo da se uklopi u propise?
1 hour ago1 hr 12 hours ago, Zabalujev said:I jebale više Vizmu one kacige, pa majku mu na šta ono liči, zar im nisu zabranili ovaj tip TT kacige pre koju godini, ili su malo skratili ovaj prednji deo da se uklopi u propise?Zabranili su neke sto su bile ko iz Ratova Zvezda, ove su za nijansu bolje. I neke "carape" preko glave, toga se secam.Pogi je, cini mi se, preforsirao na pocetku, nema logike da on na svom aero road biciklu bude brzi na ravnom od Remka i Jonasa, na TT biciklima. I da onda nastavi da "samo" linearno povecava prednost u odnosu na Jonasa na penjanju, kad bi on trebalo da je u prednosti.Jedna zanimljivost - da bi danasnji Pogijev bicikl uterali u 6.9kg, nisu ga ofarbali (200-300g ide na farbu).Remko imao bas los dan, da li je to pocetak kraja na ovom turu. Ne mogu da ga vidim da ne izgubi vreme u odnosu na ove iza sebe na ozbiljnim usponima.Rogla je odradio sta se od njega ocekivalo (dobar brdski hronometar) i sad da vidimo kako ce da se RB Bora organizovati za nastavak. Imaju 2 ozbiljna kandidata za Top 5, jednog ce da probaju da uguraju na podijum. Zasad Lipovic deluje jaci, ali Rogla je stara kuka i nadam se da cuva snagu za zadnju nedelju. Bice zanimljiva borba za 3. mesto, a i za belu majcu.