omiljeni Posted August 7, 2023 Share Posted August 7, 2023 34 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Imam dva pitanja za omiljenog. Zašto upoređuješ disciplinu u kojoj je potreban endurance sa onim u kojima treba eksplozija? I ajd kada već to radiš (iako ne znam zašto) zašto uzimaš primer sprintera iz atletike, kad i u biciklizmu imaš sprintere koji rade slične vataže u finišu trke? Hvala lepo. jel me zajebavaš ili te mrzi da pročitaš par poustova da vidiš o čemu se radi? čovek je računao koliko bi Vingegaard bio jak da je konj. samo sam mu napomenuo da to nije baš dobar proračun i da bi tako mogao doći do nekih suludih zaključaka. Takvi proračuni daju da je Bolt je jak kao 3 konja. Sa ovom ppp metodologijom i eksztrapolacijom do veličine konja, on bi bio jak kao ergela konja. Postoji na hiljade tekstova/videa sa takvim proračunima za Bolta, nekog NFL igrača i druge sportiste. (Postoji i stotine tekstova/videa koji objašnjavaju da to nije baš tako). Nisam bio ništa napadan ili nešto slično, samo samo malecku naponemu a kolega forumaš će, ako ga to bude zanimalo, da se dalje informiše. Ali tu se ova dvojica banula odnekud da smaraju dok se boje ne rastope. btw što se tiče sprintera, da je proračun bio sa njima, onda bih se i ja možda nadovezao na to, ali nije se pričalo o Philipsenu nego o Vingegaardu. 1 1 1 Link to comment
Djuro Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 da jbt, izvini sto smo pomislili da imas barem neku predstavu o onome o cemu pises. 1 Link to comment
Djuro Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Power analysis: The 2023 world championships was modern cycling’s hardest ever VDP je, tokom 6 sati trke u Glazgovu, imao prosek od 300-330W, normalized power 400-400W. Link to comment
Krangovo telo Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 Vuelta kao i obicno odlicna. Kus u crvenoj, ako prezivi itt moze svasta da bude. A Remko je preveliki talenat. Voleo bi da sledece vozi tdf. Link to comment
Krangovo telo Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Top 3 za jumbo na kraju. Osvojio Kuss kao super domestique, ogromsno iznenadjenje. Poklopilo mu se, a i zasluzio je obzirom da je ovu dvojcu vukao do 6 gt pobeda. Remko je pukao na najtrzoj etapi, ostalo izvezao vrhunski, ogroman talenat, vuce kao lud. Link to comment
kralj Posted January 1 Share Posted January 1 Jebote. https://www.theguardian.com/australia-news/2023/dec/31/rohan-dennis-charged-over-death-of-wife-fellow-cyclist-melissa-hoskins-reports Link to comment
Heyter Posted March 16 Share Posted March 16 Možemo da licitiramo ko će biti drugi, jer se pobednik zna.. Link to comment
sherman Posted May 3 Share Posted May 3 sutra pocinje Giro glavni favorit ubedljivo je Pogacar, koji prvi pur vozi Giro i pokusace da osvoji i Tuor svakako navijam za njega jer je jedan od najzabvnijih vozaca koji se pojavio poslednjih 20 godina, jer realno moze da vozi bez tima, plus je brat sloven. ali konkurencija nikad jadnija nadam se da ce neko od mladaca iskociti i da ce neko jos na forumu pratiti ovaj spektakl 2 Link to comment
Strahan Posted May 12 Share Posted May 12 dobra prva nedelja djira sutra je slobodan dan, pa nastavljamo Link to comment
Barsa Posted May 21 Share Posted May 21 Ne stizem da gledam etape uzivo pa uglavnom ispratim navece kroz hajlajtse. Pogacar kao sa decom da vozi, van svake konkurencije. 1 Link to comment
Strahan Posted June 27 Share Posted June 27 ispratio danas predstavljanje ekipa u firenci. sve u znaku tour-a, ispraticu prve 3 etape uzivo pa se prebacujem na eurosport sjajna atmosfera mada je firenca ucinila svoje 3 2 Link to comment
smooth.Op Posted June 27 Share Posted June 27 Ja odgledao onaj Netflix serijal i baš me oduševila druga sezona. S druge strane me brine koliko sam za godinu dana samo zaboravio, a pratio sam prošli Tur fino 🤣 1 Link to comment
Grandilof Posted June 28 Share Posted June 28 Super predstavljanje, sjajno izgledalo. Sad gledam rutu, i tek sad vidim prvi put u istoriji ne zavrsavaju u Parizu... Link to comment
Recommended Posts