May 8, 20231 yr Posle dugo vremena Srbija ima predstavnika na nekom Grand Touru. Veljko Stojnic je danas otisao u beg.
May 10, 20231 yr Danas ludilo od etape po kisi sa puno padanja. Prvo pas uleteo u peloton i oborio Evenpoela, posle pred kraj nekoliko grupnih padova u kojima su ucestvovali i Roglic, Evenpoel i jos neki favoriti i na kraju Kevendis uklizava u cilj. Videcemo sutra da li su svi oporavljeni ili ce neko da odustane.
May 15, 20231 yr Remko zavrsio giro zbog pozitivnog testa, dan posle pobede na hronometru i roze majice. Sad se otvara rogli, mada bice gusto sa ineosom
May 17, 20231 yr On 15. 5. 2023. at 13:06, Prlapan said: Remko zavrsio giro zbog pozitivnog testa, dan posle pobede na hronometru i roze majice. Sad se otvara rogli, mada bice gusto sa ineosom 33 korone neće me naterati da na pomen pozitivnog testa u biciklizmu ne pomislim na EPO.
May 27, 20231 yr Bravo Rogla!!! Kad mu je spao lanac pomislio sam da će baš za toliko izgubiti.... Kako je pojeo brdo do kraja. Auu
July 6, 20231 yr Pogacar Van Aert za jucerasnji i danasnji dan Vingegaard zuta majican Pogacar iza 28"
July 6, 20231 yr Ja sam mislio na sportski biciklizam ali si u pravu. Korisnika bicikla je sve vise (barem obdje gdje ja zivim a mi smo daleko iza drugih evropskih zemalja)