borris_ Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 Ovo je prvi put da TdF ide ovim putem kroz Pariz. Prosli su kroz Louvre. 1 Link to comment
Zabalujev Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 (edited) Baš lep završetak, revijalna vožnja, malo da razgledamo Pariz 😁 Brat Vlasov na kraju peti u generalnom plasmanu, ruski državljani za belom zastavicom na ovom turu. Rusi iz Kazahstana nemaju tih problema. Od drugih utisaka, kovid mere na snazi, publika opuštena što se maski tiče, osoblje ekipa i služneni nose maske i kače ih vozačima po završetku. Čike i tete na postolju takođe maskirane, pobednici ipak ne. Dosta vozača uklonjeno iz Tura zbog kovida. Konačno je danas počeo i ženski Tur de Frans, ne znam šta su čekali pa... Zadnjih 50 godina. Što se mene tiče, malopre skapirah da imam 40 godina i još nisam video Pariz i tu će morati nešto da se preduzme. Edited July 24, 2022 by Zabalujev Link to comment
kralj Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Ovaj ludak će opet da uzme Vueltu. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka Link to comment
Zabalujev Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Vuelta počela taman kad sam otišao na more,bez Eurosporta sam, a ladno Vuelta mobilna aplikacija nije dostupna u Grčkoj Jako zanimljivo deluje na tabeli, Roglič ne zaostaje previše za sada. Ima još dosta da se mota. In other news, Dušan Rajović potpisao za Bahrein od sledeće sezone. Velika stvar. Videćemo kako će ići, možda konačno naručim oficijelne gaće gde mi iznad guzice piše Bahrein pobeđuje. Veljko Stojnić ostaje u Corratec za sada,prošle godine zamalo da vozi Điro, al mu se tim raspade pre toga. Link to comment
kralj Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Ne zaostaje puno, ali deluje da je Remko mnogo jači. Videćemo, trebalo bi da ima bolju pomoć na brdima. Quick-step će ove blaže etape sa lakoćom da sačuva. Jel Karapaz imao neki problem? Računao sam da je favorit za top 3, a vidim kasni 15 minuta. Link to comment
kralj Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 Biće sutra ludnicaPoslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka Link to comment
kralj Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 Nije bila totalna ludnica, ali super etapa. Roglič nažalost nije imao dan, ali je na kraju dao Remku 20-ak sekundi pomalo nesportski, jer ga je ovaj izvukao na najgorim deonicama i sačuvao mu drugo mesto. Mnogo lepša priča je bila napred. Arensman koji je pre par dana kolabirao posle hronometra... Juče uzima kraljevsku etapu: Link to comment
Zabalujev Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 Nemam reči, kakva šteta za Rogliča https://www.eurosport.com/cycling/vuelta-a-espana/2022/three-time-vuelta-a-espana-winner-primoz-roglic-ruled-out-of-2022-race-after-nasty-stage-16-crash_sto9130685/story.shtml Link to comment
kralj Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 Ma da popizdiš.... Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka Link to comment
Venom Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 Ne pratim profi biciklizam, ali silom prilika nisam mogao da zaobidjem pocetak Deutschland Toura posto su krenuli u mom komsiluku. Pretpostavljam da su dosle B postave posto je u isto vreme Vuelta, ali evo par slika kako izgleda okupacija profi timova iz blizine. Od poznatih je bio samo Egan Bernal, koji se valjda oporavlja od udesa. Moguce da je medju Nemcima bilo poznatijih, ne znam. Link to comment
Venom Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 I za kraj, Bernal u prolazu. 4 Link to comment
Strahan Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 uprvo je krenula trka paris - roubaix 2 Link to comment
Zabalujev Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Hvala, pratićemo. Bome zanimljiva sezona sledi. Vinegard i Pogačar u klinču, Roglič juriša na još par Grand turova pre penzije, uz već arhetipsku tenziju u timu JV između mlade zvezde i veterana, van Aert i van der Pul uz osmeh gaze. Prolećni klasici su bili uživancija za praćenje. 1 Link to comment
Zabalujev Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Spektakl. Lepo vreme, nije bilo blata, padova, bušenja i polomljenih točkova sve po propisu. Van der Pul, Filipsen, van Aert, dakle šampon ekipa dominira. Van Aert nije imao sreće u finišu, ode guma u kritičnom momentu. Link to comment
sekretar Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Zao mi Degenkolba da onako ispadne iz borbe 1 Link to comment
Recommended Posts