Strahan Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 ipak australijanac hindley pobednik. 1 Link to comment
Krangovo telo Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Puce Tadej. Sad se otvara trka Link to comment
Grandilof Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Brutalna etapa, nisam ocekivao, ali mislio sam da mu se moze osvetiti ono skakanje na Galibieru i smeskanje posle... Bice zanimljivo. Link to comment
kralj Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Izdominirala Jumbo Visma, šteta što Tadej nije za nijansu jači. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka Link to comment
borris_ Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 (edited) Prati li oko ovu borbu? Pogacar pokusava sve ali ga Vingegaard prati. U jednom trenutku Pogacar je pao ali ga je ovaj sacekao Edited July 21, 2022 by borris_ 1 Link to comment
Barsa Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Pogacar se trudi ali Jonas sve prati. Odlican tur Link to comment
borris_ Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Gotovo je i on, jednostavno se zaustavio Link to comment
hooyadahoo Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Najbolji tur koji sam gledao. Pod uslovom da nisu na gudrama. Ovo danas je bilo za sve pare Link to comment
Zabalujev Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 18 hours ago, borris_ said: Prati li oko ovu borbu? Pogacar pokusava sve ali ga Vingegaard prati. U jednom trenutku Pogacar je pao ali ga je ovaj sacekao Pratio Fenomenalan Tur. Jumbo Visma kida! Vingegard šta uradi u zadnjih nedelju dana, svaka čast. Ovaj duel sa Pogačarem će se prepričavati. 1 Link to comment
San Epifanio Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 I meni je glavni utisak snaga Jumbo Visma tima, ali mi nisu dosadno jaki kao sto je bio US Postal, pa zatim Sky. Ovi stalno nesto rade, menjaju taktiku, kombinuju. Svaka cast i Pogacaru. Dao je sve od sebe. Pokusavao je, napadao bas puno puta, ali Danac je bio jaci. Van Aert je juce stvarno pokidao. Jos jedna stvar mi je zanimljiva na ovom Turu. Velika je razlika izmedju prvog i treceg, a o ovim posle i da ne pricam. Moguce da gresim, ali ne secam se da je tako bilo ranije. U svakom slucaju ovogodisnji Tur mi je drzao paznju sve vreme. Ja zadovoljan. Link to comment
Recommended Posts