jigsaw Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Piksijevo gostovanje kod Rošavog pružilo mi je priliku da čujem jedan od najljigavijih predstavljanja gosta ikada. Stojković je bio vidno zgranut količinom dupe-uvlakaštva, na koje inače nije imun. Dobar je bio i deo kada Rošavi kaže "Evo, Piksi je doneo neke slike i članke iz japanskih novina, da nam pokaže" a ovaj odgovara "Pa vi ste mi rekli da ih donesem"
Feindouno Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Lik sto prenosi kosarku na ES2 ima cudnu tenisku naviku da preterano cuti. Ni da pisne nekoliko sekundi, a u medjuvremenu pao po kos na obe strane.+ ne zna da je Jasen argentinski reprezentativac i da se cita Hasen vec ga konstantno naziva italijanom (ima drzavljanstvo pa pretpostavljam da pise na uleb sajtu ili gdje vec).
James Marshall Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 (edited) Šareni: Trojica dvocifrenihTM u PartizanuBošković je počeo da se gubi - tenisera Sweetinga je zvao/preveo "Sladunjavi", a po njemu Bojana Jovanovski je užasno napredovala u poslednjih nekoliko meseci Edited January 20, 2011 by NekoIzMase
nnnnnnn Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 totalno iz nevezanog (zato što mi treba genk na kladionici) gledam na sk+ genk kortrijk i komentariše ilija kovačić elem,ide neka kontra za genk na sredini terena po levoj strani,ali bukvalno na centru i ovi seku faulom i sudija dotrčava i drži žuti karton u ruci i kovačić mrtav ladan "može ovo biti i crveni",ja kontam aj možda ima žuti ovaj,sudija daje žuti,ide usporeni snimak faula,klasično povlačenje sa leđa na sredini terena,čist žuti,kaže kovačić "dada,mogao je ovo biti i crveni karton lako"
ZSNj Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 (edited) mozda ste videli...http://www.youtube.com/watch?v=e97qAbY6bvQ&NR=1"opet se javljaju oni majmuni iz protivnickog tabora, odmah ih ne poznajemo, to je njihov stil, to je njihov nacin.... ali boja im je uterao strah u kosti" Edited January 25, 2011 by ZSNj
Joe D Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 mozda ste videli...kometator pise na ovom forumu pod imenom filipenko :D Tesko da komentator trenutno pise po forumima.
ZSNj Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 (edited) sta sam sad sjebo prevideo?edit: nije vise medju nama, ok, napravio sam travelingizmenio sam. Edited January 25, 2011 by ZSNj
pp34 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 sta sam sad sjebo prevideo?edit: nije vise medju nama, ok, napravio sam travelingizmenio sam.koliko nam imas godinica? tlinaest?
Feindouno Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Genije na ES:"Da je Uzbekistan dao gol pre nego sto su primili treci ko zna sta bi bilo"NO SHIT SHERLOCK
pantelia Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Eurosport 2 vesti, jedan i jedini, neponovljivi, Dusko Milanoviic:"U vodjstvo od 2-1 reprezentaciju Japane je doveo Honda iz jedanaesterca" - dok on to prica, ide snimak kako Honda sutira u golmana, i pritrcava drugi Japonez i daje gol."Strelci za reprezentaciju Australije protiv Uzbekistana bili su Kjuel, Ognjenovski...Emerton i... (pauza, kakvih ima po 10-ak u svakim vestima koje vodi)... i... Bakajev." - inace, Bakajev je igrac Uzbekistana koji je iskljucen.Ovo stvorenje prevazilazi sve Kovinjale i Mijaljevice ovog sveta. Nesto neverovatno. Vesti citaju on i Smiljan Banjac, koliko sam mogao da vidim, Banjac isto lupeta, ali manje, barem manje upadljivo. Ovaj kreten svake veceri bubne bar 2-3 preispoljne gluposti.
Feindouno Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 "Da su dali golove iz sedmeraca sad bi bilo 10-8" - genije na Areni.Ne seri :oDa su dali jos 2 nekako uz ta 2 iz sedmeraca bilo bi 10-10
crtamOrasi Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Nikad nisam cuo gori glas od ove zemske sto uzima izjave u nlb-u na areni. Natasa Junkovic (ili Janjusevic, jem li ga, tako nekako) ima neprejebiv glas, opasniji od smeha Lee Kis.
Recommended Posts