Jump to content
IGNORED

Dobri i loši komentatori

Recommended Posts

Posted
Piksijevo gostovanje kod Rošavog pružilo mi je priliku da čujem jedan od najljigavijih predstavljanja gosta ikada. Stojković je bio vidno zgranut količinom dupe-uvlakaštva, na koje inače nije imun. Dobar je bio i deo kada Rošavi kaže "Evo, Piksi je doneo neke slike i članke iz japanskih novina, da nam pokaže" a ovaj odgovara "Pa vi ste mi rekli da ih donesem" :lol:
:lol::Hail:
Posted
Lik sto prenosi kosarku na ES2 ima cudnu tenisku naviku da preterano cuti. Ni da pisne nekoliko sekundi, a u medjuvremenu pao po kos na obe strane.
+ ne zna da je Jasen argentinski reprezentativac i da se cita Hasen vec ga konstantno naziva italijanom (ima drzavljanstvo pa pretpostavljam da pise na uleb sajtu ili gdje vec).
Posted (edited)

Šareni: Trojica dvocifrenihTM u PartizanuBošković je počeo da se gubi - tenisera Sweetinga je zvao/preveo "Sladunjavi", a po njemu Bojana Jovanovski je užasno :blink: napredovala u poslednjih nekoliko meseci

Edited by NekoIzMase
Posted

totalno iz nevezanog (zato što mi treba genk na kladionici) gledam na sk+ genk kortrijk i komentariše ilija kovačić :blink: elem,ide neka kontra za genk na sredini terena po levoj strani,ali bukvalno na centru i ovi seku faulom i sudija dotrčava i drži žuti karton u ruci i kovačić mrtav ladan "može ovo biti i crveni",ja kontam aj možda ima žuti ovaj,sudija daje žuti,ide usporeni snimak faula,klasično povlačenje sa leđa na sredini terena,čist žuti,kaže kovačić "dada,mogao je ovo biti i crveni karton lako" :isuse:

Posted
mozda ste videli...kometator pise na ovom forumu pod imenom filipenko :D
Tesko da komentator trenutno pise po forumima.
Posted (edited)

sta sam sad sjebo prevideo?edit: nije vise medju nama, ok, napravio sam travelingizmenio sam.

Edited by ZSNj
Posted
sta sam sad sjebo prevideo?edit: nije vise medju nama, ok, napravio sam travelingizmenio sam.
koliko nam imas godinica? tlinaest? :wub:
Posted

Genije na ES:"Da je Uzbekistan dao gol pre nego sto su primili treci ko zna sta bi bilo"NO SHIT SHERLOCK :blink:

Posted

Eurosport 2 vesti, jedan i jedini, neponovljivi, Dusko Milanoviic:"U vodjstvo od 2-1 reprezentaciju Japane je doveo Honda iz jedanaesterca" - dok on to prica, ide snimak kako Honda sutira u golmana, i pritrcava drugi Japonez i daje gol."Strelci za reprezentaciju Australije protiv Uzbekistana bili su Kjuel, Ognjenovski...Emerton i... (pauza, kakvih ima po 10-ak u svakim vestima koje vodi)... i... Bakajev." - inace, Bakajev je igrac Uzbekistana koji je iskljucen.Ovo stvorenje prevazilazi sve Kovinjale i Mijaljevice ovog sveta. Nesto neverovatno. Vesti citaju on i Smiljan Banjac, koliko sam mogao da vidim, Banjac isto lupeta, ali manje, barem manje upadljivo. Ovaj kreten svake veceri bubne bar 2-3 preispoljne gluposti.

Posted

"Da su dali golove iz sedmeraca sad bi bilo 10-8" - genije na Areni.Ne seri :oDa su dali jos 2 nekako uz ta 2 iz sedmeraca bilo bi 10-10 :fantom:

Posted

Nikad nisam cuo gori glas od ove zemske sto uzima izjave u nlb-u na areni. Natasa Junkovic (ili Janjusevic, jem li ga, tako nekako) ima neprejebiv glas, opasniji od smeha Lee Kis.