Teixeira Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Nije los ali jednom je u prenosu NFL-a prozivao Miami sto je 1 veliki kiks, nadam se da se nece ponoviti <_<NFL-a ili NCAA basketa? ko ce znati vishe :D
Feindouno Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 NFL seljaku, prosle sedmice. Da si bar sport pogodio
Feindouno Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Usi mi krvare od glasa ovog lika koji prenosi klupsko SP na Areni 1.1 od najneprijatnijih glasova ikad :(
Team_Penske Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Gori od onog Bajinovica koji brblja i bukvalno 90 minuta sigurno nije :)
Milogled Bluff Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Kum je danas nesto spominjao psihopatologiju, no nisam slusao pazljivo pa mi je izmakao kontekst. Cini mi se da bio solidno doziran.
Lord Stef Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Moguce, rekao je i da mu nije jasno zasto je Malis dobio dva puta po 18,5, verovatno ljubogroza
clever bastard Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Ovaj idiot sa sportkluba stvarno misli da je golman Sitija nekadasnji lijevi bek Lidsa Ian Hart a ne Joe
James Marshall Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Meni fali Jergic iz NS studija za odbojku, davao je neke "dubinske" informacije o onom sto gledamo, a ne sta je nasao na netu. Vecina danasnjih komentatora uopste ne gleda sta se desava na terenu, jer su isuvise zabuljeni u papire koje su odstampali prije prenosa ili u monitor kompa. Ili su ona treca grupa, radijski komentatori na TV.
Quizmaster Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 (edited) U sportovima u kojima se daju golovi uobičajeno je reći da neko poveća svoju prednost ili smanji prednost protivnika. Međutim, neki neduhoviti idiot je uveo u praksu sintagmu "udvostručio prednost" (recimo, sa 1:0 na 2:0).Večeras sam čuo od Kovinjala i da su naši rukometaši "prepolovili prednost" (sa 4 na 2 gola razlike). Edited January 17, 2011 by Quizmaster
Drug Chabor Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Piksijevo gostovanje kod Rošavog pružilo mi je priliku da čujem jedan od najljigavijih predstavljanja gosta ikada. Stojković je bio vidno zgranut količinom dupe-uvlakaštva, na koje inače nije imun. Dobar je bio i deo kada Rošavi kaže "Evo, Piksi je doneo neke slike i članke iz japanskih novina, da nam pokaže" a ovaj odgovara "Pa vi ste mi rekli da ih donesem"
Mil@n Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Piksijevo gostovanje kod Rošavog pružilo mi je priliku da čujem jedan od najljigavijih predstavljanja gosta ikada. Stojković je bio vidno zgranut količinom dupe-uvlakaštva, na koje inače nije imun. Šta je konkretno rošavi preterao u najavi?
Fins fleet Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Lik sto prenosi kosarku na ES2 ima cudnu tenisku naviku da preterano cuti. Ni da pisne nekoliko sekundi, a u medjuvremenu pao po kos na obe strane.
Recommended Posts