pantelia Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Jeste Stanisic ;) Ne mogu nigde da nadjem neki njegov komentar. Uz duzno postovanje raznim Sofrancima i Marjanima, to je ipak najgori glas za komentatora.
Lozac ugljena Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Nemoguce da ovaj 1 biser nije bio:http://www.youtube.com/watch?v=4l40V5NVRBA&feature=player_embedded
ivamehiva Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 bio je, ali nema veze... "E al ja mislim Panto da bi ti i ja bolje sastavili tim Zvezde nego ovaj Kristic" Savio mavio, kurac palac
najgori Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 (edited) milane boskovicu jebala te "promena domacinstva" u mali mozak. Edited December 1, 2010 by najgori
ajgor Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 milane boskovicu jebala te "promena domacinstva" u mali mozak.Isti individualni poljoprivredni proizvođač večeras navalio da ponavlja da se Dinamov golman preziva KelAva (kao baklAva), a ne KElava, kako je oduvek bilo.
najgori Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 zaustavno vreme, domacinstvo, akcenti - to je ta potreba da se menja svet, gramatika i sve ostalo.
Odd_Job Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 (edited) Onaj što je prenosio Tipsarevića - mislim da je Krivokapić - je lobotomiran čovek. 1 od retkih koji u meni uspeva da probudi agresivne nagone. Imam želju da ga bijem i mučim.Ovaj što sad prenosi Đokovića je odvratna pičkica.edit: "srpski broj jedan" Edited December 3, 2010 by Odd_Job
Team_Penske Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Predlazem da u pauzi Necinih ah-oh uzdaha pustite rukomet na drugom, Sunday muca grdje nego ikad pre
*edited by mod Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 (edited) Koji kreteni sa RTSa.U pregledu LS evo vec su tri starta u razlicitim utakmicam prokomentarisali kao ostrijim ili jednakim onom u Londonu zbog koga je Partizanu sviran penal. Edited December 8, 2010 by pavllle
El Mago Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Kovačića je sve mučnije slušati u ovim pregledima EL.
Feindouno Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Uzasno mi ide na kurac ovaj Bosanac koji upravo komentarise PHI-DAL na Areni, nervirao me na Eurosportu, sad me nervira jos vise.
LeBron Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Uzasno mi ide na kurac ovaj Bosanac koji upravo komentarise PHI-DAL na Areni, nervirao me na Eurosportu, sad me nervira jos vise.+1 ovaj drugi komentator je dobar. :)
Feindouno Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Nije los ali jednom je u prenosu NFL-a prozivao Miami sto je 1 veliki kiks, nadam se da se nece ponoviti <_<
Frank Pembleton Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 E kad su bosanci poceli da prenose NFL ode sve u kurac...E Jurisevicu vrati se sve ti je oprosteno.... ;)
Recommended Posts