Jump to content

Dobri i loši komentatori

Featured Replies

Jeste Stanisic ;) Ne mogu nigde da nadjem neki njegov komentar. Uz duzno postovanje raznim Sofrancima i Marjanima, to je ipak najgori glas za komentatora.

• Replies 5.1k
  • Views 509.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sinoć počinje utakmica, kaže onaj polupani sa Sport Kluba "evo nas slikom u Baton Ružu na legendarnom Tajger stadionu gde se okupilo preko 102 hiljade gledalaca da prisustvuju..." pa je valjda sk

• Kovinjalo feat Vinjak, kompilacija za pokolenja. Narocito deo od 0;22, ljudi si mislili da ih lazem a ja gledao uzivo i smejao se 45 minuta:    

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Svo to drvljenje oko mentalnog stanja jadnih malih fudbalera je meni izuzetno iritantno. Na ovom EŠ su mediji posebno zainteresovani za sve moguće psihofizičke tegobe, inspirisao ih je Eriksenov kolap

Posted Images

bio je, ali nema veze...zvonkomilojko.jpg

"E al ja mislim Panto da bi ti i ja bolje sastavili tim Zvezde nego ovaj Kristic" :Hail:
Savio mavio, kurac palac :lol::Hail:

milane boskovicu jebala te "promena domacinstva" u mali mozak.

Edited by najgori

milane boskovicu jebala te "promena domacinstva" u mali mozak.
Isti individualni poljoprivredni proizvođač večeras navalio da ponavlja da se Dinamov golman preziva KelAva (kao baklAva), a ne KElava, kako je oduvek bilo.

zaustavno vreme, domacinstvo, akcenti - to je ta potreba da se menja svet, gramatika i sve ostalo.

Onaj što je prenosio Tipsarevića - mislim da je Krivokapić - je lobotomiran čovek. 1 od retkih koji u meni uspeva da probudi agresivne nagone. Imam želju da ga bijem i mučim.Ovaj što sad prenosi Đokovića je odvratna pičkica.edit: "srpski broj jedan" :puke:

Edited by Odd_Job

Predlazem da u pauzi Necinih ah-oh uzdaha pustite rukomet na drugom, Sunday muca grdje nego ikad pre

Koji kreteni sa RTSa.U pregledu LS evo vec su tri starta u razlicitim utakmicam prokomentarisali kao ostrijim ili jednakim onom u Londonu zbog koga je Partizanu sviran penal.

Edited by pavllle

Kovačića je sve mučnije slušati u ovim pregledima EL.

Uzasno mi ide na kurac ovaj Bosanac koji upravo komentarise PHI-DAL na Areni, nervirao me na Eurosportu, sad me nervira jos vise.

+1

Uzasno mi ide na kurac ovaj Bosanac koji upravo komentarise PHI-DAL na Areni, nervirao me na Eurosportu, sad me nervira jos vise.
+1 ovaj drugi komentator je dobar. :)

Nije los ali jednom je u prenosu NFL-a prozivao Miami sto je 1 veliki kiks, nadam se da se nece ponoviti <_<

E kad su bosanci poceli da prenose NFL ode sve u kurac...E Jurisevicu vrati se sve ti je oprosteno.... ;)