November 25, 201014 yr Jeste Stanisic ;) Ne mogu nigde da nadjem neki njegov komentar. Uz duzno postovanje raznim Sofrancima i Marjanima, to je ipak najgori glas za komentatora.
November 30, 201014 yr Nemoguce da ovaj 1 biser nije bio:http://www.youtube.com/watch?v=4l40V5NVRBA&feature=player_embedded
November 30, 201014 yr bio je, ali nema veze... "E al ja mislim Panto da bi ti i ja bolje sastavili tim Zvezde nego ovaj Kristic" Savio mavio, kurac palac
December 1, 201014 yr milane boskovicu jebala te "promena domacinstva" u mali mozak. Edited December 1, 201014 yr by najgori
December 2, 201014 yr milane boskovicu jebala te "promena domacinstva" u mali mozak.Isti individualni poljoprivredni proizvođač večeras navalio da ponavlja da se Dinamov golman preziva KelAva (kao baklAva), a ne KElava, kako je oduvek bilo.
December 3, 201014 yr zaustavno vreme, domacinstvo, akcenti - to je ta potreba da se menja svet, gramatika i sve ostalo.
December 3, 201014 yr Onaj što je prenosio Tipsarevića - mislim da je Krivokapić - je lobotomiran čovek. 1 od retkih koji u meni uspeva da probudi agresivne nagone. Imam želju da ga bijem i mučim.Ovaj što sad prenosi Đokovića je odvratna pičkica.edit: "srpski broj jedan" Edited December 3, 201014 yr by Odd_Job
December 7, 201014 yr Predlazem da u pauzi Necinih ah-oh uzdaha pustite rukomet na drugom, Sunday muca grdje nego ikad pre
December 8, 201014 yr Koji kreteni sa RTSa.U pregledu LS evo vec su tri starta u razlicitim utakmicam prokomentarisali kao ostrijim ili jednakim onom u Londonu zbog koga je Partizanu sviran penal. Edited December 8, 201014 yr by pavllle
December 13, 201014 yr Uzasno mi ide na kurac ovaj Bosanac koji upravo komentarise PHI-DAL na Areni, nervirao me na Eurosportu, sad me nervira jos vise.
December 13, 201014 yr Uzasno mi ide na kurac ovaj Bosanac koji upravo komentarise PHI-DAL na Areni, nervirao me na Eurosportu, sad me nervira jos vise.+1 ovaj drugi komentator je dobar. :)
December 13, 201014 yr Nije los ali jednom je u prenosu NFL-a prozivao Miami sto je 1 veliki kiks, nadam se da se nece ponoviti <_<
December 13, 201014 yr E kad su bosanci poceli da prenose NFL ode sve u kurac...E Jurisevicu vrati se sve ti je oprosteno.... ;)