Jump to content
IGNORED

Dobri i loši komentatori

Recommended Posts

Posted

Jeste Stanisic ;) Ne mogu nigde da nadjem neki njegov komentar. Uz duzno postovanje raznim Sofrancima i Marjanima, to je ipak najgori glas za komentatora.

Posted

bio je, ali nema veze...zvonkomilojko.jpg

"E al ja mislim Panto da bi ti i ja bolje sastavili tim Zvezde nego ovaj Kristic" :Hail:
Savio mavio, kurac palac :lol::Hail:
Posted (edited)

milane boskovicu jebala te "promena domacinstva" u mali mozak.

Edited by najgori
Posted
milane boskovicu jebala te "promena domacinstva" u mali mozak.
Isti individualni poljoprivredni proizvođač večeras navalio da ponavlja da se Dinamov golman preziva KelAva (kao baklAva), a ne KElava, kako je oduvek bilo.
Posted

zaustavno vreme, domacinstvo, akcenti - to je ta potreba da se menja svet, gramatika i sve ostalo.

Posted (edited)

Onaj što je prenosio Tipsarevića - mislim da je Krivokapić - je lobotomiran čovek. 1 od retkih koji u meni uspeva da probudi agresivne nagone. Imam želju da ga bijem i mučim.Ovaj što sad prenosi Đokovića je odvratna pičkica.edit: "srpski broj jedan" :puke:

Edited by Odd_Job
Posted

Predlazem da u pauzi Necinih ah-oh uzdaha pustite rukomet na drugom, Sunday muca grdje nego ikad pre

Posted (edited)

Koji kreteni sa RTSa.U pregledu LS evo vec su tri starta u razlicitim utakmicam prokomentarisali kao ostrijim ili jednakim onom u Londonu zbog koga je Partizanu sviran penal.

Edited by pavllle
Posted

Kovačića je sve mučnije slušati u ovim pregledima EL.

Posted

Uzasno mi ide na kurac ovaj Bosanac koji upravo komentarise PHI-DAL na Areni, nervirao me na Eurosportu, sad me nervira jos vise.

Posted
Uzasno mi ide na kurac ovaj Bosanac koji upravo komentarise PHI-DAL na Areni, nervirao me na Eurosportu, sad me nervira jos vise.
+1 ovaj drugi komentator je dobar. :)
Posted

Nije los ali jednom je u prenosu NFL-a prozivao Miami sto je 1 veliki kiks, nadam se da se nece ponoviti <_<

Posted

E kad su bosanci poceli da prenose NFL ode sve u kurac...E Jurisevicu vrati se sve ti je oprosteno.... ;)