Giggsy Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 El-ej-up! Jos i nije bio, Sonja primila loptu na parketu i polozila
Mindaugas Žukauskas Posted June 29, 2019 Posted June 29, 2019 3 hours ago, Timmi said: Sta je problem s el ej up? Trebalo bi alej-up (alley-oop). Ovako kad Denda iz govori, deluje kao neki potez koji je potekao iz LA. S tim što sam nekad davno čuo naše komentatore da prekrste i ovo oop, pa kažu elej ap.
James Marshall Posted June 29, 2019 Posted June 29, 2019 Mi smo svojevremeno dobijali testove sudijske u kojima je pisalo "igrač tima A (A1) baca saigraču A4 loptu na zakucavanje (tzv. LA-up)"
James Marshall Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 Mislio sam da je ovo "Mujanovićeva" izumrlo sa Sejom Hadžijahićem i Slobodom Dita ali vidim na RTS ove mlade nade furaju i dalje Grunenova, Hojtova i slično
John Coltrane Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 Nisam pratio pomno ali mi se ucinilo da je rekao "Vamos Srbija"
Mindaugas Žukauskas Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 Ukratko, smatra da je navijanje za neki strani klub manje-više nebulozno, navija samo za Zvezdu, gadi mu se VAR koji "uništava fudbal", hejtere sa interneta je nazvao miševima koji se kriju iza nikova itd.
189- Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 znaci njegovo navijanje liverpoola je nebulozno ;D uvek sam mislio da navija za partizan...
John Coltrane Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 Ja se nikad nisam krio iza nika, slao sam mu poruke na FB.
Mindaugas Žukauskas Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 7 hours ago, 189- said: znaci njegovo navijanje liverpoola je nebulozno ;D To sam i ja pomislio, msm da je manje više očigledno da makar simpatiše Redse. Čini mi se da 99% ljudi smatra isto.
Mindaugas Žukauskas Posted July 12, 2019 Posted July 12, 2019 Al se opustila ova wannabe riba što radi ovaj teniski studio na SK. Svako malo se grudva sa onlajn komentarima sa Bljuca uz lekcije: "kako neko može da ne ceni Federera i Nadala, možeš da ih ne voliš, ali njihov uspeh moraš da ceniš...društvo mora da poradi na sebi" Ako se ne varam, ona je autorka one čuvene izjave posle debakla Zvezde od PSG da srpski fudbal treba ukinuti. Jeziva kreatura.
189- Posted July 12, 2019 Posted July 12, 2019 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: srpski fudbal treba ukinuti. sta je ovde pogresila?
Mindaugas Žukauskas Posted July 12, 2019 Posted July 12, 2019 Ni ja ga ne pratim, ali svakako nije na njoj da daje takve izjave. Fudbal u Srbiji možda treba ukinuti zbog nekih drugih stvari, najmanji problem je neki ubedljiv poraz u Evropi.
Recommended Posts