Jump to content

Dobri i loši komentatori

Featured Replies

Erceg (evo ponovio i u snimku  :D - NFL utakmica Dallas - Washington): Ovo ih negde komituje...par sekundi kasnije dodaje dakle, obavezuje da...itd...

Ovo ih negde komituje!!!  :Hail:

Edited by Nesh

• Replies 5.1k
  • Views 512.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sinoć počinje utakmica, kaže onaj polupani sa Sport Kluba "evo nas slikom u Baton Ružu na legendarnom Tajger stadionu gde se okupilo preko 102 hiljade gledalaca da prisustvuju..." pa je valjda sk

• Kovinjalo feat Vinjak, kompilacija za pokolenja. Narocito deo od 0;22, ljudi si mislili da ih lazem a ja gledao uzivo i smejao se 45 minuta:    

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Svo to drvljenje oko mentalnog stanja jadnih malih fudbalera je meni izuzetno iritantno. Na ovom EŠ su mediji posebno zainteresovani za sve moguće psihofizičke tegobe, inspirisao ih je Eriksenov kolap

Posted Images

Pokeraški izraz :fantom:

• 2 weeks later...

Lav sa Žuletom na KHL prenosi kao da je u kafani - ladno reče "Majka mu stara" :isuse:

Kakav miks idiota od naseg komentatora i idiota od svedskog rezisera. Ovaj prvi ispaljuje takve gluposti za toliko kratko vreme da pocinjem da pomisljam da jednostavno troluje, a ovaj drugi u brzoj utakmici se ne moze zajebati da ne prikaze radost posle gola/odbrane i snimak gola u svakom jebenom napadu, pa da jebe rak raka.

Edited by Malvo

Imbecil sa rts-a citavo poluvreme nije uspeo da skonta da Gloser nije na golu Francuskinja, vec na klupi. Meni nije htelo, na pocetku meca, da pusti strima sa laola1, pa se patio rts-om, ali vidim da je Klejton sada na laola1, tezak smarac, za razliku od pola Pola Breja, koji mi je fenomenalan, danas je prenosio Svedska - Holandija .

Kakav je spektakl bio Nedjo pre toga. Redosled utisaka u vezi sa njim je nepogresivo: kako je glup-kako je moguce da je ovoliko, ovoliko glup bilo ko-covek je bogotac. Vrhunac je bio kad smo pogodili spoljni deo mreze, Nedjo konstatuje gol i odusevljen nastavlja svoju pricu dok mu glas postaje sve nesigurniji jer vidi da se rezultat na semaforu ne menja.

Uprkos svemu, meni ta stara skola, poput price o kvalitetu juga kao automobila - ima dusu. Ovi novonadosli su ni za na penis nabiti .

Od kad je završnica postala sinonim za šut? Ovi sa Arene su opsednuti zaršnicom

Ima li završnice, dobra završnica, pokušava da završi

Ovaj sto prenosi Galatasaraj - Armani, je l' to taj s NFL-a sto ga polivate ovde stalno? :D 

Napaljen je k'o povratnik s ratista. 

Ma jeste Jurišević. Galata iskoristi bonus na 8sek do kraja on kaže i sada je to ogroman problem.

Žule Klod van Juriš - Univerzalni vojnik.

Edited by James Marshall

Žule Klod van Juriš - Univerzalni vojnik.

Najjači je kad krene nedeljom prepodne neki ruski hokej ili tako nešto i tete do SNF koju završava oko 5 ujutru u ponedeljak...

Pa očigledno da voli svoj posao.

Kostić  sa Arene, kaže za Juru Lalića da ne može brzo da se vrati u odbranu zato što je zašao u četvrtu deceniju života

Čovek tek napunio 30, nikad ne bi ni mogao da trči sa Gudurićem zato što je centar

Edited by levi

meni neverovatno da npr e-sports komentatori (pre svega dota) su mnogo bolji u svom poslu nego sportski komentatori koji su ucili za to mesto.