Jump to content
IGNORED

Dobri i loši komentatori

Recommended Posts

Posted (edited)

Erceg (evo ponovio i u snimku  :D - NFL utakmica Dallas - Washington): Ovo ih negde komituje...par sekundi kasnije dodaje dakle, obavezuje da...itd...

Ovo ih negde komituje!!!  :Hail:

Edited by Nesh
  • 2 weeks later...
Posted

Lav sa Žuletom na KHL prenosi kao da je u kafani - ladno reče "Majka mu stara" :isuse:

Posted (edited)

Kakav miks idiota od naseg komentatora i idiota od svedskog rezisera. Ovaj prvi ispaljuje takve gluposti za toliko kratko vreme da pocinjem da pomisljam da jednostavno troluje, a ovaj drugi u brzoj utakmici se ne moze zajebati da ne prikaze radost posle gola/odbrane i snimak gola u svakom jebenom napadu, pa da jebe rak raka.

Edited by Malvo
Posted

Imbecil sa rts-a citavo poluvreme nije uspeo da skonta da Gloser nije na golu Francuskinja, vec na klupi. Meni nije htelo, na pocetku meca, da pusti strima sa laola1, pa se patio rts-om, ali vidim da je Klejton sada na laola1, tezak smarac, za razliku od pola Pola Breja, koji mi je fenomenalan, danas je prenosio Svedska - Holandija .

Posted

Kakav je spektakl bio Nedjo pre toga. Redosled utisaka u vezi sa njim je nepogresivo: kako je glup-kako je moguce da je ovoliko, ovoliko glup bilo ko-covek je bogotac. Vrhunac je bio kad smo pogodili spoljni deo mreze, Nedjo konstatuje gol i odusevljen nastavlja svoju pricu dok mu glas postaje sve nesigurniji jer vidi da se rezultat na semaforu ne menja.

Posted

Uprkos svemu, meni ta stara skola, poput price o kvalitetu juga kao automobila - ima dusu. Ovi novonadosli su ni za na penis nabiti .

Posted

Od kad je završnica postala sinonim za šut? Ovi sa Arene su opsednuti zaršnicom

Ima li završnice, dobra završnica, pokušava da završi

Posted

Ovaj sto prenosi Galatasaraj - Armani, je l' to taj s NFL-a sto ga polivate ovde stalno? :D 

Napaljen je k'o povratnik s ratista. 

Posted

Ma jeste Jurišević. Galata iskoristi bonus na 8sek do kraja on kaže i sada je to ogroman problem.

Posted (edited)

Žule Klod van Juriš - Univerzalni vojnik.

Edited by James Marshall
Posted

Žule Klod van Juriš - Univerzalni vojnik.

Najjači je kad krene nedeljom prepodne neki ruski hokej ili tako nešto i tete do SNF koju završava oko 5 ujutru u ponedeljak...
Posted

Pa očigledno da voli svoj posao.

Posted (edited)

Kostić  sa Arene, kaže za Juru Lalića da ne može brzo da se vrati u odbranu zato što je zašao u četvrtu deceniju života

Čovek tek napunio 30, nikad ne bi ni mogao da trči sa Gudurićem zato što je centar

Edited by levi
Posted

meni neverovatno da npr e-sports komentatori (pre svega dota) su mnogo bolji u svom poslu nego sportski komentatori koji su ucili za to mesto.