Sludge Factory Posted August 30 Posted August 30 Just now, Svemir Zeka said: Dok ne pronađem: na koji ajbum liči? Pfff, ne znam. Ono sto sam cuo jos ranije malo me je podsetilo na Abattoir Blues, ali ne mora da znaci da je ceo takav. NIsam slusao sve pesme kako su izlazile, posto su objavljivane povremeno, jedna po jedna. 1
Svemir Zeka Posted August 30 Posted August 30 1 minute ago, Sludge Factory said: Abattoir Blues, A, pa to zvuči baš dobro
Svemir Zeka Posted August 30 Posted August 30 Toliko sam bila zaljubljena u ovaj album (x2), da sam htela da istetoviram ovo cveće 28 minutes ago, Filozof manijak said: khm...koncert u BGH2O To je kao ljubav prema bliskoj osobi, kad te iznervira, ubode ti u dubinu duše. Tako i meni Kejv
Sludge Factory Posted August 31 Posted August 31 18 hours ago, Filozof manijak said: khm...koncert u BGH2O Moguce.
Papovac Posted September 2 Posted September 2 samo da se prijavim, da mi se album bas bas svidja. posveta aniti je super a i ostale stvari odlicne. pravi nick.
Dada Posted October 13 Posted October 13 Upravo se vratila sa koncerta (u Budimpesti). Dva i po sata: Nik, sjajni Voren Elis, fantasticni prateci vokali, ali bilo je… tuzno. 3 1
Filozof manijak Posted October 14 Posted October 14 Ti si isključena iz diskusije, pošto prezireš Kejva 1
Recommended Posts