Indy Posted April 29, 2020 Author Posted April 29, 2020 *Kaže se, na španskom. Nije Lanča kriv. PS. Volim tu pesmu, a glup sam za dens.
Lancia Posted April 29, 2020 Posted April 29, 2020 kaze se maricon ili marica a lezbejka tortillera ili maricona.
Ras Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 ^Dobro zvuči Cosmic Dancer. Na svojoj uobičajenoj karantinskoj ruti, u tih desetak minuta pre nego što ukrcam saputnike, juče ujutru, ili pre dva dana, na radiju čujem jednu od dražih mi Kejvovih pesama, u kojoj postoji dobar balans između izgovorene reči (poezije) i Bad Seeds orkestracije:
Filozof manijak Posted May 27, 2020 Posted May 27, 2020 Ovo mi zvuči kao embrion Grinderman-a, još tamo devedesetih
holden kolfild Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 vrlo je moguce da prvi put vidim ovo: sta imamo? imamo the kajli. pusa za bruklinskog. imas alkohol - imam. imas pljuge - imam. volis partizan - volim te partizane. spomenar, 2020. 2
Joe D Posted June 30, 2020 Posted June 30, 2020 sta radi kad mu dodje da procita nesto od ovih knjiga?
nezvanova Posted July 16, 2020 Posted July 16, 2020 ja se nesto razmisljala danas. bas mi se ide , cak mi je tako sam, za klavirom, seksiji nego sa bendovima. pogotovo kada tim svojim strokavim tankim i u kukovima razmaknutim nogama, tako eleganci prilazi klaviru.... aaaa..... svidza mi se.
Ras Posted July 16, 2020 Posted July 16, 2020 Dobro je da vidiš vedriju stranu Ovakav vid interakcije, koji sam po sebi nije loš, postaje jedini mogući, a to mi je teško da prihvatim.
nezvanova Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 evo ga... (dok ga ne skinu.. mozda i nece, a mozda bude i tehnicki boljeg snimka). ja sam, iskrena da budem, bila ubedjena da je danas 23. i da cu ga veceras gledati . no, medzutim... bar imam dobre vesti iz kamenice, bilo je gadno ovih poslednjih dana kada su sumnjali da mi se bolest na kostima siri. no, panika je bila neosnovana, tj, promene nisu zbog metastaza, vec iz drugih razloga... a drugarice koje su slusale sinoc koncert kazu da je bilo sjajno, da su pevale uz komp i imale su osecaj da im kejv licno peva
Recommended Posts