April 2, 20232 yr 4 minutes ago, radisa said: Jbg, Kasandra treba da je nosata... Ema je previše lepa... Iskreno, Kasandra sto starija sve bolje izgleda..a Eam Stoun,slatka je ona, ali je praznjikava
April 2, 20232 yr Just now, Lancia said: Zato je Benedict super izbor. Jeste... E sad, meni bi Gandalf™ pre leago za Alberta, nego za Dedu... Ali, daj šta daš... Može i dobro da bude...
April 2, 20232 yr 1 minute ago, radisa said: Jeste... E sad, meni bi Gandalf™ pre leago za Alberta, nego za Dedu... Ali, daj šta daš... Može i dobro da bude... E jbg, nisam kontao da je fejk... :( Zajeba me... Edited April 2, 20232 yr by radisa
April 2, 20232 yr 5 minutes ago, radisa said: E jbg, nisam kontao da je fejk... :( Zajeba me... Pa cim nema woke elemenata, a Dizni je, onda je fejk sigurno..u Dizniejvoj verziji Rodni bi bio gej, verovatno i Triger, i Kasandra bi bila muski partner Rodnija Edited April 2, 20232 yr by Misko
April 15, 20232 yr Biković u "jedinom filmu u istoriji snimanom u svemiru" "Izazov", uskoro u biskopima.
April 18, 20232 yr 48 minutes ago, makondo said: Ok, mama je Nada Popović "godina kulture" Perišić, a ko je tata? policajac sa petlovog brda predrag perišić?!