James Marshall Posted May 16, 2022 Share Posted May 16, 2022 Mislim da je epizoda Saut parka sa ogromnim zamorcima koje jedino peruanski muzičari mogu otjerati parodija na to. Link to comment
Nikodije Posted May 16, 2022 Share Posted May 16, 2022 Da, gledao sam sad i trejler na yt i imdb info, i mislim da sam ga gledao, al potpuno mi je ispario. Link to comment
James Marshall Posted May 16, 2022 Share Posted May 16, 2022 realno je film za bioskop, sem te atmosfere klaustrofobičnosti nema ništa o čemu bi se pisalo kući Link to comment
Filozof manijak Posted May 17, 2022 Share Posted May 17, 2022 Ima i onaj KLoverfild u svemiru, neka interdimenzionalna zafrkancija, The Cloverfield Paradox (2018) Link to comment
James Marshall Posted May 17, 2022 Share Posted May 17, 2022 1 hour ago, Filozof manijak said: Ima i onaj KLoverfild u svemiru, neka interdimenzionalna zafrkancija, The Cloverfield Paradox (2018) ovaj Švabo (Baron Zemo) mi ima tako nešto negledljivu facu, iako daleko od toga da je loš glumac, možda dam šansu ovome, slab sam na nastavke franšiza, gledam iz samilosti Link to comment
Nikodije Posted May 17, 2022 Share Posted May 17, 2022 posle 13-14 godina na ovom forumu tek sada provaljujem da imamo dve filmske teme slicnog naziva - najava za filmske dogadjaje i uskoro dolazi jedan film. morao bih da krenem u sveobuhvatniju retrospektivu oba topika da bih shvatio po cemu se toliko razlikuju da su potrebna oba Link to comment
FPLS Posted May 17, 2022 Share Posted May 17, 2022 Uskoro dolazi jedan film je bas za postove poput ovog tvog o novom predatoru, tj. za friske trejlere, komentare i ocekivanja od konkretnih filmova koji uskoro stizu. A ovo je nesto umetnickijitm topik, za najave predstojecih festivala, tribina, nekih interesantnih programa/projekcija/restauracija u kinoteci i sl. Barem ih ja tako dozivljavam, mada merdzovanje mozda i nije losa ideja. 1 Link to comment
Nikodije Posted May 17, 2022 Share Posted May 17, 2022 da, sama rec "dogadjaj" govori da s eradi o dogadjaju, jelte. Link to comment
James Marshall Posted May 17, 2022 Share Posted May 17, 2022 Sad ću da prebacim tamo, mada ja godinama bukvalno gledam ovaj "unread content" stream, i to u ovom expanded režimu, gledam prvu rečenicu dvije, pa klikćem. Kad sam vidio da se pominje predator, morao sam da kliknem automatski Link to comment
radisa Posted May 17, 2022 Share Posted May 17, 2022 21 hours ago, James Marshall said: To sam odgledao bukvalno slučajno, tj. mislio sam da je to onaj Kloverfild (kojeg sam gledao u bioskopu, zapravo ni to mi nije bila loša stvar, ako ništa drugo dobra vožnja i odmah kreće, nema uvoda, pički materina) odnosno da ima neke veze sa tim prethodnikom, kao neki nastavak, počeh da gledam samo zbog naslova, kad ono neki psaj triler sa onom slatkicom Vinsted i Gudmenom, kripi šit. To je odličan film... Ja sam, kao i verovatno ograman broj ljudi mislio da on Gudmen laže, sve đto kaže... Kad ono... Meni je ostao baš u dobrom sećanju... Link to comment
Nikodije Posted May 17, 2022 Share Posted May 17, 2022 (edited) vaistinu odlican. zato imam vere da ce taj lik da vaskrsne predatora kako valja i trebuje. Edited May 17, 2022 by Nikodije Link to comment
Profesionalac Posted May 17, 2022 Share Posted May 17, 2022 On 16.5.2022. at 16:47, Nikodije said: novi predator, fak jea Radni naziv: Predator vs Pokahontas 1 Link to comment
Filozof manijak Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Zvuči kao neki naslov iz Evil Angel produkcije 2 Link to comment
Duhovnost, ljubav i med Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Први Предатор је пристојно филмско дело, а сви наставци су грозота. У вртићком узрасту то ми је било прво биоскопско искуство, зато ми је остао у срцу као нешто посебно. "Предатор" - прво биоскопско искуство. А филм "Врана" - прво самостално биоскопско искуство. Зато та два филма можда и више волим него што објективно заслужују, али и после поновних гледања, има нешто објективно у њима, заплет и камера, што им даје вечну вредност. Link to comment
nisam ja Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 prvi bioskop sa drugarima plus jedna keva koja je čitala ortaku je bio Park je moj. Posle smo išli na robokap dva bez keve. Link to comment
Recommended Posts