Jump to content

Uskoro dolazi jedan film

Featured Replies

On 13.10.2021. at 19:09, goofs said:

ali, ali...zasto?!

chemer :ph34r:

Što rade ovo?
Čačkaju mečku?
I West side story i Bloodsport...

10 hours ago, steins said:

Fan made trejler. ovo ne postoji.

Fan made trejler. ovo ne postoji.
Vidi stvarno. Izvinjavam se, prevarili su me.
U svakom slučaju, dobro je śto ne postoji

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

2 hours ago, Frank Pembleton said:

Što rade ovo?
Čačkaju mečku?
I West side story i Bloodsport...

sta znam... west side story je (bar meni) i pozorisni komad i film pa ga dozivljavam kao nesto sto bi mnogi pokusali da urade u svom stilu. jeste film najpoznatiji i mnogima najbolji do sad al nije mi problem sto se radi novi. kao sto mi nije problem kad se rade predstave. a spilberg odavno prizeljkuje svoju verziju i nekako ocekujem da ce biti spektakl. ako ne bude valjao, uvek se mozemo vratiti starim vrednostima.

sta znam... west side story je (bar meni) i pozorisni komad i film pa ga dozivljavam kao nesto sto bi mnogi pokusali da urade u svom stilu. jeste film najpoznatiji i mnogima najbolji do sad al nije mi problem sto se radi novi. kao sto mi nije problem kad se rade predstave. a spilberg odavno prizeljkuje svoju verziju i nekako ocekujem da ce biti spektakl. ako ne bude valjao, uvek se mozemo vratiti starim vrednostima.

Ma realno jeste, ja sam čak pre par godina gledao snimak predstave i jasno je da je to to...

... Shiit has hit the fan

• 1 month later...

Ovaj mladi engleski glumac stalno bezi od svaba...eto to sam primetio. Prvo 1917 po frontu sada po Minhenu...

Ti pasha kako si presao u Minhen na svim temama isto. (filmovi,auto, deutschland) :lolol:

5 hours ago, Jimmy Kowalski said:

:laugh: gledace se.dobar trejler

38 minutes ago, bags said:

Ti pasha kako si presao u Minhen na svim temama isto. (filmovi,auto, deutschland) :lolol:

To ti navlakusa da dodjes u Minhen;)

Ali strvano britanci snimaju flmove gde beze od svaba tipa Dunkirk, 1917...sada ovo. Nije to dobro.

Edited by pasha

6 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Hell, moracu da pogledam i ovu mamiparu. Nesto se mnogo..zategao Nik? Razmisljam gde sam ga poslednje gledala, nije bio tako plastificiran.

Ja ga gledao u Pig. Verovatno se castio jednim tretmanom posle.. :D

57 minutes ago, I*m with the pilots said:

Razmisljam gde sam ga poslednje gledala, nije bio tako plastificiran.

Deluje mi da je isao na isti tretman kao Travolta.

A on topic - ovo: