Roger Sanchez Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 emerih je zločinac.uskoro dolazi '2012' For the ancient Maya, it was a huge celebration to make it to the end of a whole cycle," says Sandra Noble, executive director of the Foundation for the Advancement of Mesoamerican Studies in Crystal River, Fla. To render Dec. 21, 2012, as a doomsday or moment of cosmic shifting, she says, is "a complete fabrication and a chance for a lot of people to cash in."Definirala je Emmericha.
Killiana Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 zna li neko hoce li se u nekom od nasih bioskopa pustati Waltz With Bashir?
luba Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 zna li neko hoce li se u nekom od nasih bioskopa pustati Waltz With Bashir?bio je u onom art bioskopu neko vreme posle festivala na palicu.navodno ce ga otkupiti b92, ali ko to zna.
johnnioza Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 bio je na redovnom repertoaru "balkana" u januaru, ne verujem da ce ga pustati jos negde.
Killiana Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 a pa lepo.tako mi i treba.joj, koja sam guska...ocekivala sam ovaj film na festu, nije mi palo na pamet da se mozda daje u nekom bioskopu... koje, po svemu sudici, bas cesto posecujem.aaargh.
morgana Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 (edited) bredberijev tetovirani covjek, zak snajder, 2010.wubedit: na dugom stapu, al dolazi Edited February 2, 2009 by morgana
fancy claps Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 bredberijev tetovirani covjek, zak snajder, 2010.ok. zvanicno i nepovratno - snajder je coek kog najvise mrzim.
yolo Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 a pa lepo.tako mi i treba.joj, koja sam guska...ocekivala sam ovaj film na festu, nije mi palo na pamet da se mozda daje u nekom bioskopu... koje, po svemu sudici, bas cesto posecujem.aaargh.igrao je i u DKC tokom januara. na projekciji na kojoj sam ga gledao je bilo ukupno cetvoro, u udarnom terminu (19h)
korindjar Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 ok. zvanicno i nepovratno - snajder je coek kog najvise mrzim.A stoooo? Covek je daleko najperspektivniji. Ja se zaljubio jos u Zori Mrtvaca
Sludge Factory Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 (edited) Tizer za tizer (koji bi trebao da bude pusten danas): 'Ocu bre moje skalpove! I tacka! Edited February 10, 2009 by Sludge Factory
Sludge Factory Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Opa, ovo postaje ozbiljno:Za pesmu u trejleru izvor: http://www.batman-on-film.com/batmovienews.html
Sludge Factory Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 A i ovde se za'uktjava:Jbt, izgleda tarantinovski, a ono Michael Mann! :D
Recommended Posts