January 29, 200916 yr emerih je zločinac.uskoro dolazi '2012' For the ancient Maya, it was a huge celebration to make it to the end of a whole cycle," says Sandra Noble, executive director of the Foundation for the Advancement of Mesoamerican Studies in Crystal River, Fla. To render Dec. 21, 2012, as a doomsday or moment of cosmic shifting, she says, is "a complete fabrication and a chance for a lot of people to cash in."Definirala je Emmericha.
February 2, 200916 yr zna li neko hoce li se u nekom od nasih bioskopa pustati Waltz With Bashir?bio je u onom art bioskopu neko vreme posle festivala na palicu.navodno ce ga otkupiti b92, ali ko to zna.
February 2, 200916 yr bio je na redovnom repertoaru "balkana" u januaru, ne verujem da ce ga pustati jos negde.
February 2, 200916 yr a pa lepo.tako mi i treba.joj, koja sam guska...ocekivala sam ovaj film na festu, nije mi palo na pamet da se mozda daje u nekom bioskopu... koje, po svemu sudici, bas cesto posecujem.aaargh.
February 2, 200916 yr bredberijev tetovirani covjek, zak snajder, 2010.wubedit: na dugom stapu, al dolazi Edited February 2, 200916 yr by morgana
February 2, 200916 yr bredberijev tetovirani covjek, zak snajder, 2010.ok. zvanicno i nepovratno - snajder je coek kog najvise mrzim.
February 2, 200916 yr a pa lepo.tako mi i treba.joj, koja sam guska...ocekivala sam ovaj film na festu, nije mi palo na pamet da se mozda daje u nekom bioskopu... koje, po svemu sudici, bas cesto posecujem.aaargh.igrao je i u DKC tokom januara. na projekciji na kojoj sam ga gledao je bilo ukupno cetvoro, u udarnom terminu (19h)
February 2, 200916 yr ok. zvanicno i nepovratno - snajder je coek kog najvise mrzim.A stoooo? Covek je daleko najperspektivniji. Ja se zaljubio jos u Zori Mrtvaca
February 10, 200916 yr Tizer za tizer (koji bi trebao da bude pusten danas): 'Ocu bre moje skalpove! I tacka! Edited February 10, 200916 yr by Sludge Factory
March 4, 200916 yr Opa, ovo postaje ozbiljno:Za pesmu u trejleru izvor: http://www.batman-on-film.com/batmovienews.html