kud u maglu Simoviću Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 -1iako životno iskustvo govori da će film biti sranje, ja ga iz poštovanja prema originalu željno iščekujemtrainspotting® je jedan od filmova koji su obeležili devedesete na najbolji mogući način bar je to bio moj utisak stečen u kazamatu zvanom miloševićeva srbija. engleska verzija arsenijevićevog u potpalublju
Joe D Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 ja upravo iz postovanja nemam ni malo zelje da ga gledam. ne moze se sequel praviti bas od svega, majku mu.
Frank Pembleton Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Ali T2, zna se ko je i šta je T2.To da.
Sludge Factory Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Ali T2, zna se ko je i šta je T2. Pa to je kad Deni Bojl misli da je velika faca.
katamaran Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 (edited) Danas cuo da se uskoro ocekuje Bad santa 2 otvorim sajt za kupovinu filmova a tamo noviteti skroluju sa desna na levo b-a-d i taman se obradujem kad ono hebeni badlands Edited November 3, 2016 by katamaran
kud u maglu Simoviću Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Pa to je kad Deni Bojl misli da je velika faca.
Frank Pembleton Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Ovo brega pisao muziku... ....shit has hit the fan...
Recommended Posts