Haralampije Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 (edited) pojavio se na kijosku, jel neko gledao?nahvalise ga na RT-u, celih 6% ! Queen.of.the.Desert http://www.rottentomatoes.com/m/queen_of_the_desert/?search=QUEEN%20OF%20THE%20DESERT Edited January 24, 2016 by Haralampije
steins Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Ghostbusters 2016 ajde što rimejkuju i što treba i što ne treba - al što mora, po definiciji, svaki rimejk da ispade gola budalaština, ja ne znam...... odakle imaju ideje da menjaju rimejk? Čemu? Jeli to onda rimejk? ...... ....ja sam iskreno zgrožen......
Moća Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Ja nisam jer ga necu ni gledati. Kao sto su radili rimejk Totalnog opoziva, Holivud je govno za pravljenje para i nista drugo.
Ajant23 Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Paul Feig ponovo sarađuje sa Melissom McCarthy, to mi ni na kraj pameti nije da gledam. Jedino baš nisam siguran koliko je to Holivud. Prošlogodišnji njihov film je bio tek dvadeset sedmi u godini sa 110 miliona dolara. Na drugoj strani, strani novinari pri Holivudu su odlučili da taj film nominuju čak za Zlatnog globusa za najbolju komediju, kao i pominjanu Melissa McCarthy što su nominovali za glavnu žensku ulogu u komediji. Plašim se da je malo tu pravljenja novca u pitanju, a kakvu to kritičku vrlinu strani novinari vide u tome po čemu ti pljuješ Holivud, to mi nije jasno.
ToniAdams Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Holivud je govno za pravljenje para i nista drugo. vazi, ti gledaj rumunske filmove
maheem Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Josh Brolina bih voleo da vidim kao Cheta samo što je problem glumački skill i Josh jednostavno više ne može da izgleda mladoliko pa tako da otpada uloga mladog Cheta :D
John Coltrane Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Jbt po trejleru deluje kao neka James Bond akcija.
Jimmy Kowalski Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 "If you gonna tell the story, come with some attitude, man" Ko ocekuje klasicnu biografsku pricu, grdno ce se razocarati. Cheadle se odlucio za istorijsku fikciju..
Sludge Factory Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 (edited) Idris Elba as Liam Neeson Edited February 16, 2016 by Sludge Factory
Lancia Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Josh Brolina bih voleo da vidim kao Cheta samo što je problem glumački skill i Josh jednostavno više ne može da izgleda mladoliko pa tako da otpada uloga mladog Cheta :D Ovo jedva cekam da vidim. Sta fali Ethanu? Ima tu melanholicnu/ludu notu, taman za Cheta. Ako bude u rangu Let's get lost, masala.
maheem Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 ništa ne fali, obožavam Ethana i verujem da je dobar posao odradio.
vathra Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 Да ли сте некад гледали филм по избору девојке, и запитали се да ли би био занимљивији да у њему има зомбија? Одговор на ово питање се крије у следеће филму.
Recommended Posts