Jump to content
IGNORED

Uskoro dolazi jedan film

3opge

Recommended Posts

Posted

Ja iskreno jedva čekam ovo ^_^ Čak mi se i Revolver dojmio, a da ne pričam o ona 2 mega klasika... Ritchie is the man :)

Posted

Otkad sam procitala "Twilight" skroz sam potinejdzerila (na stranu pedofilska osecanja prema glavnom glumcu), i sad jedva cekam film: :wub: joj kako lepo musko dete :wub:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Jel gledao neko novi Star Wars: The Clone Wars?

• 3 weeks later...
Posted

Novi trejler za novog Bonda... Dzems Bonda :P

Posted

uf, ne znam. ovde ni reziser ni scenarista ne deluju dobro, a tu je i 50 centsada sam citao bejlov interviju u playboyu, najavljuje novog terminatora, a glumece i FBI detektiva u filmu o dilindzeru koji radi majkl man

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Novi film Sam Mendesa:

Edited by Sludge Factory
Posted (edited)

Dolazi dugooo ocekivaniPirates 2: Stagnetti's Revenge

Edited by Hustler
Posted

Ubacivanje Belladone u bilo koju produkciju je recept za propast. Kolichina silikona u ovom filmu se da uporediti sa postojanjem tajvanskog digitalca na zglobu viteza bilo kog srednjovekovnog filma.

Posted (edited)

Da da, klasicno za hejtersko pomodarstvo ovog foruma. U pitanju je jedna od najvecih produkcija u filmu, bice i dobra prica, specijalni efekti.... A svi su tako alternativni da se odma pokenjaju po necemu sto nisu ni pogledali, kao da inace gledate ne znam sta. Fali jos samo Pussy da iskomentarise film.A u srednjem veku se nisu pravili filmovi, ne znam odakle ti to.

Edited by Hustler