Jump to content
IGNORED

Stripovi

precog

Recommended Posts

Posted
Nlavp.jpgOpet 1 Edmondsonov (Who is Jake Ellis) mini krimic od 5 brojeva. Dobro je legao, dosta me podseca na Metal Gear Solid. Teska srca priznajem da mi se kao crtac njegovog rada vise svidja Klein nego Tonci. :(
Posted
W2hml.jpgNedostaje vam LOST? Probajte ovo, cak se i tata Lindelof slaze. :D Plus, Kindtova reputacija sugerise da ima bolji endgame plan, zivi bili pa videli...

Q4VnD.jpgQJPBX.jpg

Posted

Kajko i Kokosz, slovenski Asteriks, svaka kuca u kojoj tece krv starih Slovena treba da ga ima ^_^kikpodarekdlalubawy1.jpg

Posted

Srecom te je poljski najrazgovetniji slovenski jezik:p

Posted

Zasluzio si da ga poslusas i uzivas u ovoj epizodi...

Posted
Nlavp.jpgOpet 1 Edmondsonov (Who is Jake Ellis) mini krimic od 5 brojeva. Dobro je legao, dosta me podseca na Metal Gear Solid. Teska srca priznajem da mi se kao crtac njegovog rada vise svidja Klein nego Tonci. :(
o! ooo! ooo!ja sam na prva dva broja radila prekoloracije :Dnic je odlican crtac, imam srece pa sam videla sve ovo i u inku samo, ludilo.on i ivan brandon su radili viking, koji preporucujem :)
Posted

Ozbiljno? Dojaja! Za Vikinga sam nesto nacuo da valja, probacemo.

Posted

Umro je Paolo Morales :cry:http://www.postcardc...5280&sezione=47Bio je vec duze vreme tesko bolestan, pa ova vest i ne dolazi kao neki grom iz vedra neba, ali svim ljubiteljima Martija Misterije ovaj strip autor ce sigurno nedostajati. Uz Kastelija, jedini koji je kvalitetom pridonosio serijalu za razliku od drugih scenarista (Rekanjo je donekle izuzetak), covek koji je od Martija stvorio humano bice sa osecajima, bar za one najblize, koji je stabilizovao vezu sa Dijanom, ali je isto tako u Martijev zivot ubacio jos dve cure, Stelu i pogotovo Nadiju. Nazalost, sada vise necemo imati prilike da saznamo kuda bi ove veze se dalje razvijale. Verovatno bi ih eventualno ubio, kao i sve svoje protagoniste, koji su uglavnom crkavali u njegovim stripovima, poput muva u decembru. Java to moze najbolje da posvedoci, kad je Morales posle deset godina odlucio da ubije njegovu zenu Mariju Osovjecki na prilicno brutalan nacin...U svakom slucaju, mnogo ce nam nedostajati Paolo.Odmori se, covece. Zasluzio si.

Posted

Steta, njegove price u ovim brojevima koje je izdao Veseli cetvrtak do sad su bile dobre. Evo, danas izasao onaj jubilarni 300. broj Martija, pa ga je i VC stampao u boji, moram priznati da lepo izgleda, ocekivao sam da ce biti bezveze, medjutim bas sam prijatno iznenadjen.

Posted
Nedostaje vam LOST? Probajte ovo, cak se i tata Lindelof slaze. :D Plus, Kindtova reputacija sugerise da ima bolji endgame plan, zivi bili pa videli...
trazila u papiru, nenasla, ali sve nade polazem u mog sajlent boba. malkice mi crtez previse indi, ali je prica navlakusa samo takva.ali zato nadjoh nesto sto trazim godinama. petnaest minijatura od najmanje tri coveka mog zivota. procita se za pola sata, a onda se gustira celog zivota.3786031_1.jpgi za vinija posebno, nasla sam ti famfatal. sve ko ja, samo je lepsa, mladja, finija, tatuiranija i ne voli kraj losta ^_^
  • 2 weeks later...
Posted

jebote, nikad nisam bio stripadžija dok mi pre mesec dana jedna forumašica i njen čovek nisu otkrili alana mura.šta sam ja čitao sve ove godine?upravo ljuštim from hell i ne mogu da verujem koje je ono delo. ono su sopranosi i the wire u papirnoj formi. apsolutno ludilo.

Posted

Film je skoro pa najgora adaptacija Mooreovih stripova, a to u onakvoj konkurenciji nesto znaci!