Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Stripovi

Featured Replies

fibra izdaje osam mebijusovih albumahttp://www.fibra.hr/index.asp?cat=2

• Replies 2.9k
  • Views 305.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pariz juce, muvam se po gradu i naletim na nekoliko prodavnica stripova - nema sta nema! Sent from my iTelephone using Tapatalk

• Ljudi... Kako se nekad nameste stvari. Pošto sam kompletirao Alan Forda, tačnije, sve epizode, sada ću polako da navatavam stare brojeve koje imam kao reprinte, kupim ja 2 talična toma jer sam ih

Posted Images

Voskrsnuo Beli put. Za Sajam knjiga izlaze prve tri Gase (ukupno 10 albuma). Nadajmo se da cemo ubrzo da vidimo i Orhideju, Sendmena, prva dva Torgala, drugog Hogara, druge tri Gase...

wTjl9.jpgSGCJH.jpgDada, krenula nova sezona (miniserija od 4 stripa) Stumptowna... i dalje je to simpatican krimic sa primesama odlicnosti i divnom glavnom junakinjom.U8fsY.jpgOx6T9.jpgOvo sam cekirao cisto iz postovanja prema Mattu Fractionu :heart:, ali je ispalo jako prijatno iznenadjenje! U glavnoj ulozi Hawkeye iz Avengersa, ali cita se kao svaki drugi crime stip, ne zahteva nikakvo predznanje a crtez je nenametljivo sjajan. Tri broja izaslo do sad, sve preporuke.
Chris Burnham@TheBurnhamOh! And did I mention that Batman Inc #4 comes out on Wednesday? 'Cuz Batman Inc #4 comes out on Wednesday!
Yeah, konacno!

srsi niz kralježnicu.---A5387rICcAADqT0.jpg

srsi niz kralježnicu.---A5387rICcAADqT0.jpg
jel ti stiglo? jel si pazario na sajmu? jel ima jos? ako je stiglo to da li je stiglo i 'ono' moje? kada si u kancu? ako nisi jos stigao obavezno ponesi da gledam.

Edited by kim_philby

jel ti stiglo? jel si pazario na sajmu? jel ima jos? ako je stiglo to da li je stiglo i 'ono' moje? kada si u kancu? ako nisi jos stigao obavezno ponesi da gledam.
amazon izbacio na obalu. na 'ono' se još čeka. a u ovome ću prvo sam da uživam, sve ležeći na krevetu što plovi kanalizacijom. ako ti nakon toga bude do gledanja, donosim.

bitce. samo ti donesi.

Ovo beše ona daleka budućnost u kojoj svi koriste 3.5 floppy diskove? :D Isto neki bezumni Grad i zbrka i prepuni kadrovi?
jeste, ima i flopija, a ima i neka preteca usba. mnogo je super, pravi flesforvardbek.nego, jeste overili novog hikmena, ja nikako ne stizem dalje od prve sveske, a deluje dosta zanimljivo.manhattan-projects.jpg
Dada, krenula nova sezona (miniserija od 4 stripa) Stumptowna... i dalje je to simpatican krimic sa primesama odlicnosti i divnom glavnom junakinjom.
ju, ja zaboravih na to, hvala na podsecanju. primila se na ruckine krimice romane, ovaj novi, alpha, spektakl triler, a koliki je ocdjevac, pokazuje mapa.

Batman Inc. #4 rastura! Kraj posebno! :lol:

Sledeci broj 666 :evil:

Novi Brandon Graham! U boji!!!ucPib.jpg6QgO3.jpgpwdaA.jpgDuhom vise podseca na zajebanciju tipa King City nego na ozbiljnog (mada svejedno odlicnog) Propheta. Plan je da se izbaci 3-5 stripova godisnje, sto je sasvim posteno buduci da je ovaj prvi broj imao 50 strana. ^_^

nego, jeste overili novog hikmena, ja nikako ne stizem dalje od prve sveske, a deluje dosta zanimljivo.manhattan-projects.jpg
Uf, kako je ovo dobro :lol: Pročitao prvih 6 u cugu, i sad ne mogu da dočekam dalje...Nisam razumeo jednu razmenu, kad Feynman pita Einsteina da li je možda probao Fibonačijev niz kao šifru (za neko sranje koje pokušavaju da otvore), a ovaj mu odgovori "Do I look like a pedophile?" :blink: WTF?

MP -Zone 026.jpg

hehe, znala sam. danima sam guglala, i jedino sto mi deluje da je moguce (narocito s obzirom koliki je hickman fanatik) jeste veza sa alanom turingom. mozda su bili decaci u pitanju, pa zbog toga. turing je koristio fiberacijev niz za pravljenje sifara, mislim da cak i le kare negde pominje da su njegovi kodovi bili najjednostavniji i zato najtezi za razbijanje.in another news, dobili smo jos malo pa lorda.

“He asked me about comics, and said he used to like reading the Eagle in the 1950s”
morrison-mbe.jpg

Ja hteo da postujem to, ali reko' poludece ljudi od mog MorrisonHype overloada :P ali ako nista drugo, ono zbog komentara ispod vesti vredi link!

ih, nemoj se ustrucavati kad je sveto britansko trojstvo u pitanju :D