Papovac Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 fibra izdaje osam mebijusovih albumahttp://www.fibra.hr/index.asp?cat=2
Њујоркер Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Voskrsnuo Beli put. Za Sajam knjiga izlaze prve tri Gase (ukupno 10 albuma). Nadajmo se da cemo ubrzo da vidimo i Orhideju, Sendmena, prva dva Torgala, drugog Hogara, druge tri Gase...
Calavera Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Dada, krenula nova sezona (miniserija od 4 stripa) Stumptowna... i dalje je to simpatican krimic sa primesama odlicnosti i divnom glavnom junakinjom.Ovo sam cekirao cisto iz postovanja prema Mattu Fractionu , ali je ispalo jako prijatno iznenadjenje! U glavnoj ulozi Hawkeye iz Avengersa, ali cita se kao svaki drugi crime stip, ne zahteva nikakvo predznanje a crtez je nenametljivo sjajan. Tri broja izaslo do sad, sve preporuke.
Sludge Factory Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Chris Burnham @TheBurnhamOh! And did I mention that Batman Inc #4 comes out on Wednesday? 'Cuz Batman Inc #4 comes out on Wednesday! Yeah, konacno!
kim_philby Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 (edited) srsi niz kralježnicu.---jel ti stiglo? jel si pazario na sajmu? jel ima jos? ako je stiglo to da li je stiglo i 'ono' moje? kada si u kancu? ako nisi jos stigao obavezno ponesi da gledam. Edited October 23, 2012 by kim_philby
king_mob Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 jel ti stiglo? jel si pazario na sajmu? jel ima jos? ako je stiglo to da li je stiglo i 'ono' moje? kada si u kancu? ako nisi jos stigao obavezno ponesi da gledam.amazon izbacio na obalu. na 'ono' se još čeka. a u ovome ću prvo sam da uživam, sve ležeći na krevetu što plovi kanalizacijom. ako ti nakon toga bude do gledanja, donosim.
luba Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Ovo beše ona daleka budućnost u kojoj svi koriste 3.5 floppy diskove? :D Isto neki bezumni Grad i zbrka i prepuni kadrovi?jeste, ima i flopija, a ima i neka preteca usba. mnogo je super, pravi flesforvardbek.nego, jeste overili novog hikmena, ja nikako ne stizem dalje od prve sveske, a deluje dosta zanimljivo.Dada, krenula nova sezona (miniserija od 4 stripa) Stumptowna... i dalje je to simpatican krimic sa primesama odlicnosti i divnom glavnom junakinjom.ju, ja zaboravih na to, hvala na podsecanju. primila se na ruckine krimice romane, ovaj novi, alpha, spektakl triler, a koliki je ocdjevac, pokazuje mapa.
Sludge Factory Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Batman Inc. #4 rastura! Kraj posebno! Sledeci broj 666
Calavera Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Novi Brandon Graham! U boji!!!Duhom vise podseca na zajebanciju tipa King City nego na ozbiljnog (mada svejedno odlicnog) Propheta. Plan je da se izbaci 3-5 stripova godisnje, sto je sasvim posteno buduci da je ovaj prvi broj imao 50 strana. ^_^
Weenie Pooh Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 nego, jeste overili novog hikmena, ja nikako ne stizem dalje od prve sveske, a deluje dosta zanimljivo.Uf, kako je ovo dobro Pročitao prvih 6 u cugu, i sad ne mogu da dočekam dalje...Nisam razumeo jednu razmenu, kad Feynman pita Einsteina da li je možda probao Fibonačijev niz kao šifru (za neko sranje koje pokušavaju da otvore), a ovaj mu odgovori "Do I look like a pedophile?" WTF?
luba Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 hehe, znala sam. danima sam guglala, i jedino sto mi deluje da je moguce (narocito s obzirom koliki je hickman fanatik) jeste veza sa alanom turingom. mozda su bili decaci u pitanju, pa zbog toga. turing je koristio fiberacijev niz za pravljenje sifara, mislim da cak i le kare negde pominje da su njegovi kodovi bili najjednostavniji i zato najtezi za razbijanje.in another news, dobili smo jos malo pa lorda. “He asked me about comics, and said he used to like reading the Eagle in the 1950s”
Sludge Factory Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Ja hteo da postujem to, ali reko' poludece ljudi od mog MorrisonHype overloada :P ali ako nista drugo, ono zbog komentara ispod vesti vredi link!
luba Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 ih, nemoj se ustrucavati kad je sveto britansko trojstvo u pitanju :D
Recommended Posts