October 17, 201212 yr Voskrsnuo Beli put. Za Sajam knjiga izlaze prve tri Gase (ukupno 10 albuma). Nadajmo se da cemo ubrzo da vidimo i Orhideju, Sendmena, prva dva Torgala, drugog Hogara, druge tri Gase...
October 20, 201212 yr Dada, krenula nova sezona (miniserija od 4 stripa) Stumptowna... i dalje je to simpatican krimic sa primesama odlicnosti i divnom glavnom junakinjom.Ovo sam cekirao cisto iz postovanja prema Mattu Fractionu , ali je ispalo jako prijatno iznenadjenje! U glavnoj ulozi Hawkeye iz Avengersa, ali cita se kao svaki drugi crime stip, ne zahteva nikakvo predznanje a crtez je nenametljivo sjajan. Tri broja izaslo do sad, sve preporuke.
October 22, 201212 yr Chris Burnham @TheBurnhamOh! And did I mention that Batman Inc #4 comes out on Wednesday? 'Cuz Batman Inc #4 comes out on Wednesday! Yeah, konacno!
October 23, 201212 yr srsi niz kralježnicu.---jel ti stiglo? jel si pazario na sajmu? jel ima jos? ako je stiglo to da li je stiglo i 'ono' moje? kada si u kancu? ako nisi jos stigao obavezno ponesi da gledam. Edited October 23, 201212 yr by kim_philby
October 23, 201212 yr jel ti stiglo? jel si pazario na sajmu? jel ima jos? ako je stiglo to da li je stiglo i 'ono' moje? kada si u kancu? ako nisi jos stigao obavezno ponesi da gledam.amazon izbacio na obalu. na 'ono' se još čeka. a u ovome ću prvo sam da uživam, sve ležeći na krevetu što plovi kanalizacijom. ako ti nakon toga bude do gledanja, donosim.
October 23, 201212 yr Ovo beše ona daleka budućnost u kojoj svi koriste 3.5 floppy diskove? :D Isto neki bezumni Grad i zbrka i prepuni kadrovi?jeste, ima i flopija, a ima i neka preteca usba. mnogo je super, pravi flesforvardbek.nego, jeste overili novog hikmena, ja nikako ne stizem dalje od prve sveske, a deluje dosta zanimljivo.Dada, krenula nova sezona (miniserija od 4 stripa) Stumptowna... i dalje je to simpatican krimic sa primesama odlicnosti i divnom glavnom junakinjom.ju, ja zaboravih na to, hvala na podsecanju. primila se na ruckine krimice romane, ovaj novi, alpha, spektakl triler, a koliki je ocdjevac, pokazuje mapa.
October 25, 201212 yr Novi Brandon Graham! U boji!!!Duhom vise podseca na zajebanciju tipa King City nego na ozbiljnog (mada svejedno odlicnog) Propheta. Plan je da se izbaci 3-5 stripova godisnje, sto je sasvim posteno buduci da je ovaj prvi broj imao 50 strana. ^_^
October 27, 201212 yr nego, jeste overili novog hikmena, ja nikako ne stizem dalje od prve sveske, a deluje dosta zanimljivo.Uf, kako je ovo dobro Pročitao prvih 6 u cugu, i sad ne mogu da dočekam dalje...Nisam razumeo jednu razmenu, kad Feynman pita Einsteina da li je možda probao Fibonačijev niz kao šifru (za neko sranje koje pokušavaju da otvore), a ovaj mu odgovori "Do I look like a pedophile?" WTF?
October 27, 201212 yr hehe, znala sam. danima sam guglala, i jedino sto mi deluje da je moguce (narocito s obzirom koliki je hickman fanatik) jeste veza sa alanom turingom. mozda su bili decaci u pitanju, pa zbog toga. turing je koristio fiberacijev niz za pravljenje sifara, mislim da cak i le kare negde pominje da su njegovi kodovi bili najjednostavniji i zato najtezi za razbijanje.in another news, dobili smo jos malo pa lorda. “He asked me about comics, and said he used to like reading the Eagle in the 1950s”
October 27, 201212 yr Ja hteo da postujem to, ali reko' poludece ljudi od mog MorrisonHype overloada :P ali ako nista drugo, ono zbog komentara ispod vesti vredi link!