aram Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 haha "glavuša", doduše ne svinjska nego jagnjeća je bio kanibalistički ritual porodične radosti. Vegani i finii ljudi napustite spoiler! Ja sam naj voleo krompir iz te tepsije al otvaranje lobanje, ko će mozak, kome oko, kome krta obrazina a svo vreme zubi i izplažen jezik na pladnju :P Pa ne znam šta ima finije od mozgića i obrazine? Oko zadrži.
Lancia Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 ne, ja sam milo dijete sedamdesetih. al kod mene nisu bitne godine, nego roditelji... de je onaj majo sto mu se pije boza, pice za trudnjace? ima u pelivanu :) https://www.facebook.com/pelivanbeograd/ Nista bez tebe
fikret selimbašić Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Pa ne znam šta ima finije od mozgića i obrazine? Oko zadrži. Jezik je odličan,
nisam ja Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Nije trudnjače nego dojilje. Moja je mene slala po to kad je tripovala da nema mleka. Pola ja popio.
aram Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Jezik je odličan, Naravno da jeste, al nije za fince, više je onako za bardove
darling Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 (edited) Nije trudnjače nego dojilje. Moja je mene slala po to kad je tripovala da nema mleka. Pola ja popio. majo dojilja. jao sad kad mu se navalimo na sise ja, srdjan, mrdjan i mladjan dinkic, da capcamo :D nikad nisam liznula bozu. ima nesto u njoj sto me odbija. ko ono bice sto raste u flasi i razmnozava se, cedi se i pije, zaboravila sam kako se zove. nije kandida, nesto slicno.. Edited November 14, 2017 by darling
fikret selimbašić Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Naravno da jeste, al nije za fince, više je onako za bardove Istina. Nikad nisam oko pojeo, nema šanse.
Lancia Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 majo dojilja. jao sad kad mu se navalimo na sise ja, srdjan, mrdjan i mladjan dinkic, da capcamo :D nikad nisam liznula bozu. ima nesto u njoj sto me odbija. ko ono bice sto raste u flasi i razmnozava se, cedi se i pije, zaboravila sam kako se zove. nije kandida, nesto slicno.. dides u dupe
francuski sobar Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Mađari su isto to voleli kad i mi, pa su i nedavni rivajvl reklamirali ko osetite ukus komunizna ili tako nekako
radnik Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 majo dojilja. jao sad kad mu se navalimo na sise ja, srdjan, mrdjan i mladjan dinkic, da capcamo :D nikad nisam liznula bozu. ima nesto u njoj sto me odbija. ko ono bice sto raste u flasi i razmnozava se, cedi se i pije, zaboravila sam kako se zove. nije kandida, nesto slicno.. stojanka majka, gde se seti toga ...
darling Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 pa nostalgija.. :D kombuha navrh jezika mi je stajala, nije htela na ekran... tenks.
nisam ja Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Jeste. Kombuha. To sam i ja pio jer je bilo rentabilno u jednoj atmosferi embarga. Ajmo split na embargo recepte.
levi Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Kako kombuha embargo? Zar to nije nešto zdravo u pm i skupo?
Recommended Posts