Jump to content
IGNORED

Prehrambena YU nostalgija

FranziskaKafka

Recommended Posts

Posted

haha "glavuša", doduše ne svinjska nego jagnjeća je bio kanibalistički ritual porodične radosti.

Vegani i finii ljudi napustite spoiler!

Ja sam naj voleo krompir iz te tepsije al otvaranje lobanje, ko će mozak, kome oko, kome krta obrazina a svo vreme zubi i izplažen jezik na pladnju :P

Pa ne znam šta ima finije od mozgića i obrazine?

Oko zadrži. :fantom:

Posted

Pa ne znam šta ima finije od mozgića i obrazine?

Oko zadrži. :fantom:

Jezik je odličan,

Posted

Nije trudnjače nego dojilje. Moja je mene slala po to kad je tripovala da nema mleka. Pola ja popio.

Posted

Jezik je odličan,

Naravno da jeste, al nije za fince, više je onako za bardove

Posted (edited)

Nije trudnjače nego dojilje. Moja je mene slala po to kad je tripovala da nema mleka. Pola ja popio.

majo dojilja. jao sad kad mu se navalimo na sise ja, srdjan, mrdjan i mladjan dinkic, da capcamo :D

nikad nisam liznula bozu. ima nesto u njoj sto me odbija. ko ono bice sto raste u flasi i razmnozava se, cedi se i pije, zaboravila sam kako se zove. nije kandida, nesto slicno.. 

Edited by darling
Posted

Naravno da jeste, al nije za fince, više je onako za bardove

Istina.

Nikad nisam oko pojeo, nema šanse.

Posted

majo dojilja. jao sad kad mu se navalimo na sise ja, srdjan, mrdjan i mladjan dinkic, da capcamo :D

nikad nisam liznula bozu. ima nesto u njoj sto me odbija. ko ono bice sto raste u flasi i razmnozava se, cedi se i pije, zaboravila sam kako se zove. nije kandida, nesto slicno.. 

dides u dupe  :lolol:

Posted

Mađari su isto to voleli kad i mi, pa su i nedavni rivajvl reklamirali ko osetite ukus komunizna ili tako nekako

Posted

:lolol:  stojanka majka, gde se seti toga ...

Posted

pa nostalgija.. :D

kombuha

navrh jezika mi je stajala, nije htela na ekran... tenks. 

Posted

Jeste. Kombuha. To sam i ja pio jer je bilo rentabilno u jednoj atmosferi embarga. Ajmo split na embargo recepte.

Posted

Kako kombuha embargo? Zar to nije nešto zdravo u pm i skupo?