Jump to content
IGNORED

Prehrambena YU nostalgija

FranziskaKafka

Recommended Posts

Posted

A paštetu u tubi si zaboravila

joj da. kupila deci gavrilovicevu u tubi proshle godine, kao deco ovo je super, zgadili se oboje, odvratno :lolol:

Sedamdesete su bile u tubi :lolol:

definitivno

Posted (edited)

.

Edited by Krošek
Posted

ahaha, sad ste me podsetili na ovaj gedzet

mlijeko.jpg

Posted

kao nekad kad se torta pekla, patishpanj, na masnoj politici, keva opcrtavala i kruzila novinu prema sherpi :D

to je moja skola, domace poslasticarstvo sam navezbavala na opcrtanim nauljenim stranicama politike. uglavnom sam se trudila da izbegavam citulje, al nekad nisam imala izbora :D 

Posted

moja majka je za pečenje kolača šerpu oblagala pelir papirom za pisaću mašinu. to dok je bila mlada i ambiciozna.

Posted

ma klot novina i zdravo. sad vrishte otrovno otrovno. ko da se kolachi pekli triput nadan <_<

Posted

ahaha, sad ste me podsetili na ovaj gedzet

mlijeko.jpg

Sta je bre ovo ?

Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk

Posted

Pa držač za mleko, da ne pukne i procuri, te kese bile užas

Posted (edited)

drzach za mleko??? :rolf:

nikad chula.

Edited by gospa buba
Posted

Nisam htela nista da pitam ali nisu mi bile jasne te novine i opcrtavanje ... nije to moja keva radila ;), mast i brasno i nikad se nije lepilo. Bogami pravilo se cesce kolaci nego danas ... svakog cetvrtka i nedelje nesto slatko, bar u nasoj kuci.

Posted

Sta je bre ovo ?

Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk

Koje, mleko u kesi?

Sent from my iTelephone using Tapatalk

Posted

Pa držač za mleko, da ne pukne i procuri, te kese bile užas

te kese su bile tezak horor

Posted

Pa ima tog mleka i danas, ja obicno kupim kad mi treba za nesto veca kolicina /za ukuvavanje, krempitu, pravljenje jogurta ili nekog sira i sl/, malo je jeftinije, mleko ko mleko, ako ces ga odmah upotrebiti je OK.

Posted

Ja odraso na tome. Nisam nikad vido ovaj držač. Mi to držali u nekoj posudi plastičnoj. Kao erlenmajer od litre, samo se ne sužava i ima ručku.