November 5, 20177 yr A paštetu u tubi si zaboravila joj da. kupila deci gavrilovicevu u tubi proshle godine, kao deco ovo je super, zgadili se oboje, odvratno Sedamdesete su bile u tubi definitivno
November 5, 20177 yr kao nekad kad se torta pekla, patishpanj, na masnoj politici, keva opcrtavala i kruzila novinu prema sherpi :D to je moja skola, domace poslasticarstvo sam navezbavala na opcrtanim nauljenim stranicama politike. uglavnom sam se trudila da izbegavam citulje, al nekad nisam imala izbora :D
November 5, 20177 yr moja majka je za pečenje kolača šerpu oblagala pelir papirom za pisaću mašinu. to dok je bila mlada i ambiciozna.
November 5, 20177 yr ma klot novina i zdravo. sad vrishte otrovno otrovno. ko da se kolachi pekli triput nadan <_<
November 5, 20177 yr ahaha, sad ste me podsetili na ovaj gedzet Sta je bre ovo ? Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
November 5, 20177 yr Nisam htela nista da pitam ali nisu mi bile jasne te novine i opcrtavanje ... nije to moja keva radila ;), mast i brasno i nikad se nije lepilo. Bogami pravilo se cesce kolaci nego danas ... svakog cetvrtka i nedelje nesto slatko, bar u nasoj kuci.
November 5, 20177 yr Sta je bre ovo ? Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk Koje, mleko u kesi? Sent from my iTelephone using Tapatalk
November 5, 20177 yr Pa držač za mleko, da ne pukne i procuri, te kese bile užas te kese su bile tezak horor
November 5, 20177 yr Pa ima tog mleka i danas, ja obicno kupim kad mi treba za nesto veca kolicina /za ukuvavanje, krempitu, pravljenje jogurta ili nekog sira i sl/, malo je jeftinije, mleko ko mleko, ako ces ga odmah upotrebiti je OK.
November 5, 20177 yr Ja odraso na tome. Nisam nikad vido ovaj držač. Mi to držali u nekoj posudi plastičnoj. Kao erlenmajer od litre, samo se ne sužava i ima ručku.