gospa buba Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 A paštetu u tubi si zaboravila joj da. kupila deci gavrilovicevu u tubi proshle godine, kao deco ovo je super, zgadili se oboje, odvratno Sedamdesete su bile u tubi definitivno
darling Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 kao nekad kad se torta pekla, patishpanj, na masnoj politici, keva opcrtavala i kruzila novinu prema sherpi :D to je moja skola, domace poslasticarstvo sam navezbavala na opcrtanim nauljenim stranicama politike. uglavnom sam se trudila da izbegavam citulje, al nekad nisam imala izbora :D
beta Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 moja majka je za pečenje kolača šerpu oblagala pelir papirom za pisaću mašinu. to dok je bila mlada i ambiciozna.
gospa buba Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 ma klot novina i zdravo. sad vrishte otrovno otrovno. ko da se kolachi pekli triput nadan <_<
SNARC Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 ahaha, sad ste me podsetili na ovaj gedzet Sta je bre ovo ? Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
renne Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Pa držač za mleko, da ne pukne i procuri, te kese bile užas
gospa buba Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 (edited) drzach za mleko??? nikad chula. Edited November 5, 2017 by gospa buba
hansolo Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Nisam htela nista da pitam ali nisu mi bile jasne te novine i opcrtavanje ... nije to moja keva radila ;), mast i brasno i nikad se nije lepilo. Bogami pravilo se cesce kolaci nego danas ... svakog cetvrtka i nedelje nesto slatko, bar u nasoj kuci.
jms_uk Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Sta je bre ovo ? Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk Koje, mleko u kesi? Sent from my iTelephone using Tapatalk
Lancia Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Pa držač za mleko, da ne pukne i procuri, te kese bile užas te kese su bile tezak horor
hansolo Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Pa ima tog mleka i danas, ja obicno kupim kad mi treba za nesto veca kolicina /za ukuvavanje, krempitu, pravljenje jogurta ili nekog sira i sl/, malo je jeftinije, mleko ko mleko, ako ces ga odmah upotrebiti je OK.
nisam ja Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Ja odraso na tome. Nisam nikad vido ovaj držač. Mi to držali u nekoj posudi plastičnoj. Kao erlenmajer od litre, samo se ne sužava i ima ručku.
Recommended Posts