katamaran Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 (edited) Meni je ovo najbolji socko krem http://www.akcijeikatalozi.rs/benutti-krem-596952 Sad je valjda 300. Mnogo bolji od ostalih jeftinoca mada mi poslednji put i nije previse legao. Edited December 11, 2016 by katamaran
renne Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Sad sam pročitao detaljnu specifikaciju: 13% lešnika je u lešnik kremu (crnom). Mlečni krem nema lešnika, pa ukupno izađe 6.5% pošto je pola-pola. Mada to zvuči i logično, a Nutella ima samo crni deo pa je ona 13%. Koliko Google translate razume Gandolin sajt, i u Eurocremu je ista situacija... Upravo tako Crni deo je sa lešnikom, a kad se prepolovi izađe kako izađe ko još i jede crni deo
Frank Pembleton Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 (edited) Upravo tako Crni deo je sa lešnikom, a kad se prepolovi izađe kako izađe ko još i jede crni deo Ja uglavnom znam ljude koji govore obrnuto...A i kad smo već ovde mogli bi još jednom onaj recept za kućnu nutelu... Edited December 11, 2016 by Frank Pembleton
renne Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 znam, zezam se malo, ja sam u debeloj manjini
Goranz Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Sad sam pročitao detaljnu specifikaciju: 13% lešnika je u lešnik kremu (crnom). Mlečni krem nema lešnika, pa ukupno izađe 6.5% pošto je pola-pola. Mada to zvuči i logično, a Nutella ima samo crni deo pa je ona 13%. Koliko Google translate razume Gandolin sajt, i u Eurocremu je ista situacija... Svi su isti.
gospa buba Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Upravo tako Crni deo je sa lešnikom, a kad se prepolovi izađe kako izađe ko još i jede crni deo tako je -_-
vathra Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 Онај Имлеков јогурт у пирамидалном паковању, како га достављају до продавница? Пре су биле оне шестоугаоне гајбице, које се још могу видети по неки терасама као жардињере.
Zet Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 To i mene interesuje, mada mi se čini da je zapremina manja (200ml) nego pre dvadesetak godina?
vathra Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 To i mene interesuje, mada mi se čini da je zapremina manja (200ml) nego pre dvadesetak godina? Питао у пекари. Кажу 21 комад у картонској кутији, наизменце сложени.
slepa živana Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 To i mene interesuje, mada mi se čini da je zapremina manja (200ml) nego pre dvadesetak godina? jeste manja. koliko se sećam onaj stari je bio 2,5 deci. juče sam videla u maksiju izložene sa sve kutijom koja je obična kockasta kartonska. u beogradskoj sinagogi sukat šalom na ulazu stoje žardinjere sa cvećem koje su ustvari te šestougane gajbice ali one za mleko koje je bilo litarsko veće pakovanje. nek bog poživi jevrejski narod :D
zola89 Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 Jogurt ima 200g sto je manje od 200ml. Standardna slepacka fora. Kao sto onaj veliki ima 1kg
darling Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 jeste manja. koliko se sećam onaj stari je bio 2,5 deci. juče sam videla u maksiju izložene sa sve kutijom koja je obična kockasta kartonska. u beogradskoj sinagogi sukat šalom na ulazu stoje žardinjere sa cvećem koje su ustvari te šestougane gajbice ali one za mleko koje je bilo litarsko veće pakovanje. nek bog poživi jevrejski narod :D :D
Frank Pembleton Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Jogurt ima 200g sto je manje od 200ml. Standardna slepacka fora. Kao sto onaj veliki ima 1kgTo ti je kad "menađeri" dožive prosvetljenje na brejnstormingu "...ha sinula mi ideja za uštedu!" A tehnolozi izađu napolje...
Recommended Posts