pantelia Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Uh, ja se bojim da kupim taj solo beli eurokrem, mada je to nešto o čemu maštam čitav život. Do sada pojeo 10-15 tegli Inace, tegla je 750 g.
kobni zelaya Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Evo, kupio sam konačno to zlo danas, jedem ga kašikom od ranog jutra, već mi je loše. I kupio sam još paklu onih gotovih palačinki, šatro hoću s palačinkama da ga jedem. Call me Mr. White.
ordi Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 (edited) Jeste, samo što Joy forsiraju preko leta jer se ne topi.. Ovog običnog ima više kad nije vruće.. plas, džoj ima i dve hrskave čokoladne loptice unutar e: vasilije, zezaš li? Edited September 3, 2014 by ordi
kobni zelaya Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 (edited) kakve su to sad gotove palačinke? Ima u Maksiju, nešto otprilike šest komada za 150 dinara, treba valjda samo da se podgreju. Nisam još probao, rekao mi je drug da su ok. edip - u frižideru gde stoji puter, jogurti, itd. Edited September 3, 2014 by kobni zelaya
sailorman Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 O bože. Kako ja sad da razmišljam o bilo čemu drugom? :(
boshoku Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Ima u Maksiju, nešto otprilike šest komada za 150 dinara, treba valjda samo da se podgreju. Nisam još probao, rekao mi je drug da su ok. edip - u frižideru gde stoji puter, jogurti, itd. el to može sa slanim nadevom, nešto a la tortilja fazon? viš, nisam zamjetio a i cena je ok
kobni zelaya Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Piše da može. Nije tortilja, baš palačinka, mekana, ima neke vlage u pakovanju.
Аврам Гојић Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 e: vasilije, zezaš li? Što bih zezao, nisam video to do sada, a i da jesam, pravio bih se da nisam, pošto me u 99% slučajeva od palačinki deli samo lenjost da ih pečem.
shamotnapec Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Jaffa je počela da prodaje krem koga pravi A. Gandola & C. Spa što su isti oni Italijani koji su nekada davno licencirali Eurocrem Takovu. Koliko se ja sećam ukusa originalnog Eurocrema, to je to...
Recommended Posts