renne Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 ima u svakom svislajonu, a ima i po marketima. video sam malo pre i u aromi da ima
sailorman Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Uf, dobro je. U Merkatoru, Maxiju i Višnjici nema.
sailorman Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Ja tražila od mame da mi nađe nešto čime bi Suna mogla da se igra dok smo u gostima i ona mi je ladno iskopala ovo
slepa živana Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 juče me je puklo dok sam jela neku prženu ćuretinu iz zamrzivača. hamburger iz zamrzivača. ne sećam se da li je bio jedan u kesici. i na slici je bila i lepinja i salata i kečap a ja sam bila nesrećna što moj nema sve to ko na slici. osećam ukus sad.
vathra Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Појавио се неки екстра Еурокрем, има нека пристојна тегла у Максију на попусту. Наводно без трансмасти и сл. срања. Зачкољица је - продају одвојено црни и бели! Иако је то вековно жеља љубитеља само црног и белог који не желе да живе у савршеној хармонији, у први мах ми се чинило као бласфемија. Укус је добар. Скоро смо се навукли на палачинке, па смо кркали Еурокрем, Нутелу и сад ово. Обичан еурокрем, у поређењу са Нутелом, има пресладак укус. Нови еурокрем има блажи укус и мање је сладак (онда је сигурно и здравији како кажу на етикети). Укус је мало слабији од Нутели, али је и цена. Не би било лоше да га направе и у класичној јин-јанг варијанти.
kobni zelaya Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Uh, ja se bojim da kupim taj solo beli eurokrem, mada je to nešto o čemu maštam čitav život.
djeneralche Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 U toku leta kinder jaje nije bilo regularnog izgleda vec je bio odvojen cokoladni deo od igracke i jeo se kasikom. Postojao je beli deo koji se mogao jesti, mogao bi Keksi da potvrdi da je to isto belo iz Kinder lade.
darling Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 to nije kinder suprajz nego kinder dzoj, i ima ga uvek, ne samo u letnjoj sezoni.
djeneralche Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 eto, nisam znao, tnx. Ima belo, ima sve
renne Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 to nije kinder suprajz nego kinder dzoj, i ima ga uvek, ne samo u letnjoj sezoni. Jesi sigurna? Baš sam bio prisutan kada su neki roditelji komentarisali "konačno ponovo normalno kinder jaje"
sailorman Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Uh, ja se bojim da kupim taj solo beli eurokrem, mada je to nešto o čemu maštam čitav život. +1 Mislim i bela Linolada meni radi posao. I traje mi max 2 dana.
zoki Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Jesi sigurna? Baš sam bio prisutan kada su neki roditelji komentarisali "konačno ponovo normalno kinder jaje"Jeste, samo što Joy forsiraju preko leta jer se ne topi.. Ovog običnog ima više kad nije vruće..
Recommended Posts