wall Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 (edited) Pa sad... Ja kupio dve kesice danas popodne u dis-u.Edit: Kenjam, naravno. :D Edited May 6, 2013 by wall
Dr Arslanagić Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 SLAP je ranije imao dragstor u Vojvodjanskoj, mozda tamo da probate?
noskich Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 (edited) joj secam se toga, uzasan, uzasan cips...I meni je to bio jedini pravi cips. Kasnije kada se pojavio Chipsy sa razlicitim ukusima, sarenom ambalazom napumpanom vazduhom kako bi kesa izgledala veca nije to vise bilo to.Cacanski cips je bio iskrena stvar - jednostavna ambalaza, dobar ukus, duboko przen pravi uljani, nema lazi nema prevare.Ne ko ovi moderni koji prodaju jaja za bubrege.Nekada je takav generic proizvod za sebe bio brend. Ne treba mu brend da se proda kada je dobar (i verovatno nije imao konkurenciju).U svakom slucaju pozdravljam!Kao i nekadasnji Smoki, najbolji su bili oni mali parcici koji preostanu na kraju, najmasniji, pomalo braonski.Kasnije kada se pojavio onaj Smoki flipsi to je bilo svetogrdje. Providna kesa, veliki bezukusni komadi, pravi bljak.Cacanski cips, stari Smoki i Jafa keks rulaju! 4eva!Sve iskreni, kvalitetni proizvodi. Edited May 8, 2013 by noskich
Hamlet Strašni Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Ја правим свој јафа кекс од пиринчаних галета, трулих дуња које купујем на пијаци у пола цене и чоколаде за кување! Најбољи је
garcia Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 pirinčane galete?je l' to ono što ima izgled, ukus i konzistenciju plutanog podmetača za čaše?
slepa živana Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Jbt, ali mi je neuspela šalavodio si suprugu na soju, posle ćete otići na jogu?
sailorman Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Jesam ja ćorava ili po prodavnicama više nema Griski štapića? To su mi (bili) omiljeni štapići sa kikirikijem, ostali ne mogu da se porede sa Griskijem.
Recommended Posts