Jump to content
IGNORED

Prehrambena YU nostalgija

FranziskaKafka

Recommended Posts

Posted
Ma, matori, renovirali kiosk. Sada u sklopu njega ima i neka picerija.edit: mislim, nije u pitanju klasična picerija, nego je kiosk sada podeljen na dva dela: deo sa picama, i deo sa sendvičima, mekikama i ostalim.
da, da, kontam, ali se ne secam da je tamo gde su sada pice ranije bilo ista drugo.
Posted

Sok Olimpisko sunce sa bacacem diska na "etiketi". Ruzan ukus, ali u tim godinama i ne biras nesto puno.

Posted
Taj kiosk, u Kasini, su nedavno renovirali i pretvorili ga u piceriju. Možda i dalje imaju mekike, nisam siguran. Inače, kad smo kod dobrih mekika, jedno vreme su se izvrsne mekike - sve sa tim "teta otvori prozorče i usluži te" konceptom - prodavale u kiosku koji se nalazio u Knezu, u sklopu kafane "Zagreb" (tj. "Ruski Car"). Sada je, na mestu tog kioska sa mekikama, nekakva menjačnica ili ekspozitura. To su, uz :wub: piroške iz "Atine", bile naj mekike u gradu.
na tom prozoru u ruskom caru su prodavali i becke snicle u lepinji i pljeskavicu sa przenim jajetom. meni teta tu dala jaje a da nisam trazila, gleda me i kaze treba tebi dete :D
Posted

Ima li negde slika pakovanja softi zvaka?

Posted
425697_329831497068846_252085421510121_988659_1902641260_a.jpg
to to, svi su bili odlicni, ali onaj zuti od jagode je bio orgazmicni delirijum.
Najbolji sok ever ikad!!!!!Popio hektolitre, dođem s basketa tokom leta, gurnem glavu u kofu ledene vode i posle toga eksiram sokić :)Jebeno savršenstvo.
Posted
da, da, kontam, ali se ne secam da je tamo gde su sada pice ranije bilo ista drugo.
ti misliš na ono pod stubovima u prolazu ka nušićevoj
Posted

Najverovatnije vec bilo. Kinder Lada ali u velikim teglama (neki kazu od 2.5 litre ja sam zaokruzio na 3kg). Mada bih se zadovoljio i sa ovom malom. 27517_133670286656562_4334_n.jpg

Posted

Nemojte bre ljudi vise sa tom KLadom, ocete da svisnem. KLada w/palacinkama :wub::cry:

Posted

a oni neki tamni vragolani (:unsure:) ili tako nesto. u pakovanjima od dva komada. njam.

Posted

ljesnjak makaroni u braonkastozutoj kesi, mislim neki hrvatski proizvodjac, te bih bas volela opet da vidim.

Posted

mislim da je podravka proizvodila..i ljesnjak cokolino