May 16, 201212 yr Ma, matori, renovirali kiosk. Sada u sklopu njega ima i neka picerija.edit: mislim, nije u pitanju klasična picerija, nego je kiosk sada podeljen na dva dela: deo sa picama, i deo sa sendvičima, mekikama i ostalim.da, da, kontam, ali se ne secam da je tamo gde su sada pice ranije bilo ista drugo.
May 16, 201212 yr Sok Olimpisko sunce sa bacacem diska na "etiketi". Ruzan ukus, ali u tim godinama i ne biras nesto puno.
May 16, 201212 yr Taj kiosk, u Kasini, su nedavno renovirali i pretvorili ga u piceriju. Možda i dalje imaju mekike, nisam siguran. Inače, kad smo kod dobrih mekika, jedno vreme su se izvrsne mekike - sve sa tim "teta otvori prozorče i usluži te" konceptom - prodavale u kiosku koji se nalazio u Knezu, u sklopu kafane "Zagreb" (tj. "Ruski Car"). Sada je, na mestu tog kioska sa mekikama, nekakva menjačnica ili ekspozitura. To su, uz piroške iz "Atine", bile naj mekike u gradu.na tom prozoru u ruskom caru su prodavali i becke snicle u lepinji i pljeskavicu sa przenim jajetom. meni teta tu dala jaje a da nisam trazila, gleda me i kaze treba tebi dete :D
May 16, 201212 yr to to, svi su bili odlicni, ali onaj zuti od jagode je bio orgazmicni delirijum. Najbolji sok ever ikad!!!!!Popio hektolitre, dođem s basketa tokom leta, gurnem glavu u kofu ledene vode i posle toga eksiram sokić :)Jebeno savršenstvo.
May 17, 201212 yr da, da, kontam, ali se ne secam da je tamo gde su sada pice ranije bilo ista drugo.ti misliš na ono pod stubovima u prolazu ka nušićevoj
May 17, 201212 yr Najverovatnije vec bilo. Kinder Lada ali u velikim teglama (neki kazu od 2.5 litre ja sam zaokruzio na 3kg). Mada bih se zadovoljio i sa ovom malom.
May 18, 201212 yr ljesnjak makaroni u braonkastozutoj kesi, mislim neki hrvatski proizvodjac, te bih bas volela opet da vidim.