Аврам Гојић Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Ma, matori, renovirali kiosk. Sada u sklopu njega ima i neka picerija.edit: mislim, nije u pitanju klasična picerija, nego je kiosk sada podeljen na dva dela: deo sa picama, i deo sa sendvičima, mekikama i ostalim.da, da, kontam, ali se ne secam da je tamo gde su sada pice ranije bilo ista drugo.
Tinman Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Sok Olimpisko sunce sa bacacem diska na "etiketi". Ruzan ukus, ali u tim godinama i ne biras nesto puno.
Isis Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Taj kiosk, u Kasini, su nedavno renovirali i pretvorili ga u piceriju. Možda i dalje imaju mekike, nisam siguran. Inače, kad smo kod dobrih mekika, jedno vreme su se izvrsne mekike - sve sa tim "teta otvori prozorče i usluži te" konceptom - prodavale u kiosku koji se nalazio u Knezu, u sklopu kafane "Zagreb" (tj. "Ruski Car"). Sada je, na mestu tog kioska sa mekikama, nekakva menjačnica ili ekspozitura. To su, uz piroške iz "Atine", bile naj mekike u gradu.na tom prozoru u ruskom caru su prodavali i becke snicle u lepinji i pljeskavicu sa przenim jajetom. meni teta tu dala jaje a da nisam trazila, gleda me i kaze treba tebi dete :D
Dankan Ajdaho Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 to to, svi su bili odlicni, ali onaj zuti od jagode je bio orgazmicni delirijum. Najbolji sok ever ikad!!!!!Popio hektolitre, dođem s basketa tokom leta, gurnem glavu u kofu ledene vode i posle toga eksiram sokić :)Jebeno savršenstvo.
slepa živana Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 da, da, kontam, ali se ne secam da je tamo gde su sada pice ranije bilo ista drugo.ti misliš na ono pod stubovima u prolazu ka nušićevoj
hollow Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Najverovatnije vec bilo. Kinder Lada ali u velikim teglama (neki kazu od 2.5 litre ja sam zaokruzio na 3kg). Mada bih se zadovoljio i sa ovom malom.
MancMellow Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Nemojte bre ljudi vise sa tom KLadom, ocete da svisnem. KLada w/palacinkama
Isis Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 a oni neki tamni vragolani () ili tako nesto. u pakovanjima od dva komada. njam.
cmrlj Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 ljesnjak makaroni u braonkastozutoj kesi, mislim neki hrvatski proizvodjac, te bih bas volela opet da vidim.
Pera Zeka Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 mislim da je podravka proizvodila..i ljesnjak cokolino
Recommended Posts