Jeremija Posted October 13 Posted October 13 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: svi konditori su u kanalu zbog poskupljenja kakaoa od 300% što ste jeli jeli ste, biće čokolade 10€ 60gr Bez brige, zakucaćemo ponovo na vrata starih asova... 3 1
Boksi Posted October 13 Posted October 13 @Milošica sine, iscedi sebi limun i pomorandžu, ljubi te tetka Boksi. 1
francuski sobar Posted October 13 Posted October 13 38 minutes ago, Milošica said: Tih sad mi se pije neki sok. Koji sok je dobar? Od kupovnih za kod kuće meni su dobri ovi fruvita samo sok i ništa više serija. Sad imaju i nar, navodno čisto isceđeno 6 šipaka i dve jabuke bez vode, šećera i aditiva u ružnoj plastičnoj flajki od 0,75 za 300 dindži. Best baj pošto je nar obično ta cena za 2dl. Sa ledom sam trošio baš dosta ovo leto, mada uvek je bolje nešto ručno ceđeno nego išta iz prodavnice. 1 1
kud u maglu Simoviću Posted October 13 Posted October 13 fruvita kida, pomoradža, jabuka, kruška ostalo nisam probao 2
copkillah Posted October 13 Posted October 13 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: fruvita kida, pomoradža, jabuka, kruška ostalo nisam probao jednom sam uporedo u kući imao Fruvitu i pomorandžu iz Lidla (prešli u međuvremenu na nju) i Fruvita mi je delovala kao hemija, a pamtio sam je uvek kao odličnu.
JozoMujica Posted October 13 Posted October 13 Je l' vi stvarno jedete (ili biste jeli) sve te slatkiše?
Jimmy Kowalski Posted October 13 Posted October 13 1 hour ago, Milošica said: Tih sad mi se pije neki sok. Koji sok je dobar? Bravo/Happy Day bez premca i dalje. 1 1
giuseppe Posted October 13 Posted October 13 8 minutes ago, JozoMujica said: Je l' vi stvarno jedete (ili biste jeli) sve te slatkiše? Sokove ne pijem, sem limenke Pepsi MAX bez šećera, par puta nedeljno. Slatkiši - ne ide uz režim ishrane, nažalost. On a cheat day, smažem par redova 'Najlepših želja' od 200g, kocke su dovoljno velike za instant sreću. Inače četvrtkom dva reda Dorine sa stevijom, koja dođe na 430 rsd za 80g, kuga ih ubila, ali tako potraje 3 nedelje. Ili pomenuti Galeb Dark. Disciplina kičme. 1
kralj Posted October 13 Posted October 13 (edited) Ma otkud 430, ja to kupujem dosta jeftinije. Da ne lažem, ali preko 300 nije sigurno. Evo sad video, jeste Dorina ta cena, kupovao sam kad nisu imali neku kinesku sa stevijom, pa bila tu negde oko 250. Edited October 13 by kralj
kralj Posted October 13 Posted October 13 Sry, kupovao sam u nekoj zdravoj hrani kod mene, posle konsultacija, shvatih da si bio u pravu. Editovao sam. 1
adam Posted October 13 Posted October 13 1 hour ago, francuski sobar said: Od kupovnih za kod kuće meni su dobri ovi fruvita samo sok i ništa više serija. Sad imaju i nar, navodno čisto isceđeno 6 šipaka i dve jabuke bez vode, šećera i aditiva u ružnoj plastičnoj flajki od 0,75 za 300 dindži. Best baj pošto je nar obično ta cena za 2dl. Sa ledom sam trošio baš dosta ovo leto, mada uvek je bolje nešto ručno ceđeno nego išta iz prodavnice. ja ne pijem sokove uopste vise, osim cedjenog nara koji mi je super. sam cedim, ne verujem nikom. a volim ga i umesto brusnice u koktelu poznatom kao sea breeze i zovem ga bosfor breeze. mnogo bolji od originala. inace, sto se tice yu nostalgije, kad sam bio klinac bio sam navucen na standardni pkb-ov vitasok od pomorandze u malim staklenim flasicama. to sam pio ko nezdrav kad mi se ukaze prilika, tipa neka svadba, rodjendan i slicno, posto su roditelji to davali na kasicisu u specijalnim prilikama kao i ostalo gazirano. sreca pa nikad nisam voleo kokakolu pa mi to nije bio problem. posle kad se pojavio onaj egzotik (staklene zelene litarske flase kao knjaz milos) za koji niko nikad nije ni znao ni pitao od cega je (realno cista hemija) navukao se na to. srecom nije dugo trajalo, presao na pivo i spricer u skladu s godinama. a te srbijanka sokove nisam voleo ni na slici. najvise zbog onih u plasticnim casama sto se izbuse slamkom odozgo, to mi je imalo ukus najgoreg pravise. ne bih mu prisao ni za sta na svetu. bio je i neki gazirani sok od pomorandze koji je, ako se ne varam, proizvodio bip, taj nije bio los al opet mi vitasok bio drazi.
adam Posted October 13 Posted October 13 1 hour ago, JozoMujica said: Je l' vi stvarno jedete (ili biste jeli) sve te slatkiše? ja generalno ne al nekad mi se prijede pa poludim. obicno zimi pred bozic kad bombarduju svim i svacim. i pokleknem, naravno. doduse uglavnom da ne bih jeo samo panetone jer nije zdravo a i goji onoliko. pa mi lakse kad zamenim za neku cokoladu il tako nesto. 1
Recommended Posts