giuseppe Posted October 13 Posted October 13 Ja mislim da su manje kockice, pa onda manja količina čoko mase drugačije 'rezonuje' u ustima... Uzmi kockicu više 1 1
Boksi Posted October 13 Posted October 13 (edited) A ovo mislim da je krš, ali budi lepa sećanja Edited October 13 by Boksi 1 2 1
adam Posted October 13 Posted October 13 15 minutes ago, Boksi said: @adam setih se ovoga Hide contents Glede shrinkflation, je l’ se meni čini ili kad mi smanje čokoladu od 100g na 80 nema isti ukus? da, da... em manje, em plasticne, em poluprazne. prevara! i meni se cini da ukus zavisi i od velicine i debljine kockica. ne znam kako i zasto al tako je. 1
kud u maglu Simoviću Posted October 13 Posted October 13 svi konditori su u kanalu zbog poskupljenja kakaoa od 300% što ste jeli jeli ste, biće čokolade 10€ 60gr 1 1
adam Posted October 13 Posted October 13 meni je i ova cokolada bila super jer nisu stedeli na lesnicima. bilo ih mashallah! @kud u maglu Simoviću u pravu si, vec sve poskupelo do neba a kazu tek ce. 4
Boksi Posted October 13 Posted October 13 1 minute ago, adam said: meni je i ova cokolada bila super jer nisu stedeli na lesnicima. bilo ih mashallah! Jao, daaa 2 minutes ago, adam said: @kud u maglu Simoviću u pravu si, vec sve poskupelo do neba a kazu tek ce. Primećujem i ja. I što mi je neshvatljivo, Galeb crna sustiže po ceni Lindt-ovu crnu?
villiem Posted October 13 Posted October 13 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: svi konditori su u kanalu zbog poskupljenja kakaoa od 300% što ste jeli jeli ste, biće čokolade 10€ 60gr Prvi put cujem da poskupljenje nije vezano za naftu il nesto slicno Bice pekmeza 1
giuseppe Posted October 13 Posted October 13 21 minutes ago, Boksi said: A ovo mislim da je krš, ali budi lepa sećanja Zjuuu JNA 2000te, daleko bilo. Sunđer s pekmezom! 2 7
villiem Posted October 13 Posted October 13 Just now, giuseppe said: Zjuuu JNA 2000te, daleko bilo. Sunđer s pekmezom! Vojni magacini mozda imaju jos euro blokova 4
Boksi Posted October 13 Posted October 13 Setih se jedne čežnje iz detinjstva. Kod kuće smo uvek imali domaći sirup od zove i od višnje. Kupovni soktm je bio retkost uz obrazloženje da to ništa ne valja. Zlatne kapi, ali od višnje, bio je razlog radosti i veselja Našla sam samo ovu 4 1
Moonwalker Posted October 13 Posted October 13 Srbijanka, Valjevo. Najbolji djus, jer im je voda bila dobra. 1 1
Nikodije Posted October 13 Posted October 13 56 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: svi konditori su u kanalu zbog poskupljenja kakaoa od 300% što ste jeli jeli ste, biće čokolade 10€ 60gr zar u nasim cokoladama ima icega osim ofarbanog secera? pre neki dan sam uzeo dve kocke galeb cokolade, nesto odvratnije dugo nisam probao. nema tu k od kakaoa.
Recommended Posts