napadaj Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 Meni uvek odlično kad ne primaju kartice, jer to znači da ne zarezuju Poresku upravu 2% Kad god idem u Aranđelovac jedem u jednom lokalu u kojem mi daju blok račun, a ne fiskalni i totalno ih podržavam.
nisam ja Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 Probao sam tu lastu. Fazon štrudlice sa čoko punjnjem. Ne sećam se kakvo je 🍫
red star forever Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 (edited) Često me povuče nostalgija da probam neki naš slatkiš iz mladosti ali se obično baš razočaram. Međutim, ono što još uvijek volim (obožavam!), čak i više od mnogo skupljih (kvalitetnijih) čokolada, je naravno Dorina. ❤️ Jedem je pa skoro kao smoki. 😂 Edited August 22, 2023 by red star forever 5 2
nisam ja Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 Zajebane su te riže. To kad otvoriš nema zaustavljanja. Pa nek je i ona od po metera. ima još zajebanih dorina. One neke keks varijante. 6
ivy Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 (edited) Probala sam i Lasta krem stapic sa kafom ali mi se lesnik ipak vise svidja i ozbiljna je droga Edited August 25, 2023 by ivy
ivy Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 Uuuu probala sam i sa kokosom i odlican je, mozda je on najsladji ali ozbiljna droga! Od nedelje sam na dijeti. 3
Jimmy Kowalski Posted October 12 Posted October 12 Samo da prijavim da sam video Lastine proizvode u Idei, neke strudle i krem stapici. Na akciji su, 1
Boksi Posted October 12 Posted October 12 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Samo da prijavim da sam video Lastine proizvode u Idei, neke strudle i krem stapici. Na akciji su, Ovo??? Spoiler
Paul Gompitz Posted October 13 Posted October 13 Otkud Dorina u yu nostalgiji kad nije ni postojala u sfrj? Mikado crvenu cokoladu sa rizom je pravilo Zvecevo. 2
red star forever Posted October 13 Posted October 13 Stvarno nije postojala?! Ali Mikado da sigurno.. Mada mi se danas baš i ne sviđa. A što se tiče Dorine, nakon što sam je pohvalio imao sam i nekoliko loših iskustava.. Kada naletis na staru, ili koja možda nije skladištena kako treba, onda je baš, baš loša.
Boksi Posted October 13 Posted October 13 2 minutes ago, adam said: ja skoro pa nasao. nije idealno al moze. Kupiću kad budem išla ugoste kod Čarlsa 1
Boksi Posted October 13 Posted October 13 (edited) @adam setih se ovoga Spoiler Glede shrinkflation, je l’ se meni čini ili kad mi smanje čokoladu od 100g na 80 nema isti ukus? Edited October 13 by Boksi 1
Recommended Posts