August 22, 20231 yr Meni uvek odlično kad ne primaju kartice, jer to znači da ne zarezuju Poresku upravu 2% Kad god idem u Aranđelovac jedem u jednom lokalu u kojem mi daju blok račun, a ne fiskalni i totalno ih podržavam.
August 22, 20231 yr Često me povuče nostalgija da probam neki naš slatkiš iz mladosti ali se obično baš razočaram. Međutim, ono što još uvijek volim (obožavam!), čak i više od mnogo skupljih (kvalitetnijih) čokolada, je naravno Dorina. ❤️ Jedem je pa skoro kao smoki. 😂 Edited August 22, 20231 yr by red star forever
August 22, 20231 yr Zajebane su te riže. To kad otvoriš nema zaustavljanja. Pa nek je i ona od po metera. ima još zajebanih dorina. One neke keks varijante.
August 25, 20231 yr Probala sam i Lasta krem stapic sa kafom ali mi se lesnik ipak vise svidja i ozbiljna je droga Edited August 25, 20231 yr by ivy
August 25, 20231 yr Uuuu probala sam i sa kokosom i odlican je, mozda je on najsladji ali ozbiljna droga! Od nedelje sam na dijeti.
October 12, 2024Oct 12 Samo da prijavim da sam video Lastine proizvode u Idei, neke strudle i krem stapici. Na akciji su,
October 12, 2024Oct 12 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Samo da prijavim da sam video Lastine proizvode u Idei, neke strudle i krem stapici. Na akciji su, Ovo??? Spoiler
October 13, 2024Oct 13 Otkud Dorina u yu nostalgiji kad nije ni postojala u sfrj? Mikado crvenu cokoladu sa rizom je pravilo Zvecevo.
October 13, 2024Oct 13 Stvarno nije postojala?! Ali Mikado da sigurno.. Mada mi se danas baš i ne sviđa. A što se tiče Dorine, nakon što sam je pohvalio imao sam i nekoliko loših iskustava.. Kada naletis na staru, ili koja možda nije skladištena kako treba, onda je baš, baš loša.
October 13, 2024Oct 13 2 minutes ago, adam said: ja skoro pa nasao. nije idealno al moze. Kupiću kad budem išla ugoste kod Čarlsa
October 13, 2024Oct 13 @adam setih se ovoga Spoiler Glede shrinkflation, je l’ se meni čini ili kad mi smanje čokoladu od 100g na 80 nema isti ukus? Edited October 13, 2024Oct 13 by Boksi