November 28, 20222 yr mi smo u obdaništu u dvorištu imali nešto što smo zvali bazen. ličilo je na pravi bazen samo što je umesto vodom bio ispunjen peskom. tokom suvih dana nije nam bio nikakav problem da verujemo da u njemu može da se pliva. mlatili smo rukama i nogama, takoreći brčkali smo se... a kad malo napada kiša, onda je od peska moglo da se oblikuje svašta pa smo pravili tortu. jednom smo napravili tako lepu tortu sa sve ukrasima od izvajanih kuglica da mozak uopšte nije mogao da shvati da se to ne jede. svi smo probali. krckalo je ko šećerna tabla. samo što je lepše izgledalo.
July 19, 20231 yr Ja sam se bio razocarao u njih kad sam prvi put otisao u HR posle rata, leta 2002. Mozda sam imao u secanju da su bile ukusnije, ili su tada nesto pokvarili u proizvodnji.
July 19, 20231 yr Ne znam, ove su se topile u ustima na indentican i unikatan nacin kao pre skoro 30 god.
August 5, 20231 yr @fikret selimbašić ovde me lajkuješ, a nećeš da se javiš na danima dijaspore, mislim, stvaaarnooo
August 5, 20231 yr 1 minute ago, jms_uk said: pravi kraš ovako nesto i danas znam, kupujem redovno sva ta exyu hr nostalčgija postoji i dalje u hr i bih
August 6, 20231 yr 12 hours ago, renne said: ovde me lajkuješ, a nećeš da se javiš na danima dijaspore, mislim, stvaaarnooo Presjeli su mi dani dijaspore.
August 6, 20231 yr @fikret selimbašić Fikrete probala sam Lastine strudle i stvarno su odlicne...prhke,sa mirisom mslac i ne preslatke probala sam i stapice sa kremom od lesnika...e to je posebna navlaka..jaako su ukusni
August 6, 20231 yr 20 minutes ago, ivy said: Fikrete probala sam Lastine strudle i stvarno su odlicne...prhke,sa mirisom mslac i ne preslatke probala sam i stapice sa kremom od lesnika...e to je posebna navlaka..jaako su ukusni Super. Potraži i one sa kafom, kakvo je tek to zlo Edited August 6, 20231 yr by fikret selimbašić