Frile Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 i beg to differ. imam Mekinli šator model "Dakota". preživeo je dunavsku oluju, odlično je provetren, nigde cepanja - rašivanja - curenja - kondenzata...nije za zimu, dabome, ali je jako solidan trosezonac.u ovome je poenta:Odnosno, nije Mckinley toliko jeftiniji od sličnih artikala u Gori, pa da time opravda taj svoj nekvalitet slabiji kvalitet.
JozoMujica Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 zato što je sve od Mckinley-a (jako) lošeg kvaliteta. I tehnički i materijalno. Ne bih se složio, imam gomilu McKinley outdoor proizvoda (rančevi, pantalone, obuća, jakna, majce, duksevi...) i za pare koje su me koštali su sasvim zadovoljavajućeg kvaliteta i udobnosti, i ako smem da primetim, dugo traju.Stavio bih ih ispred npr. Northface-a koji važe za malo kvalitetnije i skuplji su.
ivy Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 nemam mnogo iskustva sa McKinley-em imam samo njihovu jaknu i sasvim je oki pao je dogovor da idemo u Decathlon po kamping opremu,pašće podloga i vreća a treba mi i ranacpa javljam utiske i iskustva
barrcode Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 ono za Mckinley je neko moje (ne)objektivno mišljenje bazirano na ličnom iskustvu. NJihove stvari koje sam nosio su se sve rašile, pocepale. U glavnom ne propuštaju vlagu, a propuštaju hladnoću. Majice i slično moraju da se peru posle prvog nošenja jer odmah nepodnošljivo zaudaraju na znoj. (sada - post McKinley era - kad npr. odem u Austriju leti na 5-6 dana ekstenzivnog znojenja nosim 2 majice, koje ne mogu da se usmrde)Ako neko ima bolje iskustvo sa Mckinley-em - drago mi je! Pošto sam se sad 100% prebacio na top marke (Millet, Mammut...) koje su jbeni Ferrari (i isto toliko i koštaju ) sad vidim sve nedostatke istog tog Mckinleya. Opet, sve zavisi od namene. Za neke jednodnevne light varijante, verujem da je Mckinley korektan. Ivy srećno u Decathlonu!
ivy Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 (edited) Ivy srećno u Decathlonu!hvalauh,ja bih samo Mammut nosilaal to možda kad dobijem sedmicu na lotou <_< Edited January 12, 2012 by ivy
JozoMujica Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Pošto sam se sad 100% prebacio na top marke (Millet, Mammut...) koje su jbeni Ferrari (i isto toliko i koštaju ) sad vidim sve nedostatke istog tog Mckinleya. Pa ja nisam ni mislio da poredim McKinley sa Mammut-om, samo sam hteo da kažem da je za potrebe neekstremnog uživanja u prirodi to sasvim OK u svom cenovnom okviru. Doduše, pričalo se o vrećama, a tu imam samo jednu vojnu i jednu Northface. :)
Recommended Posts