Jump to content
IGNORED

Vreca za spavanje

Mancunian

Recommended Posts

Posted (edited)

U Kralja Milutina ispod Absinta, se nalazi neka relativno neugledna radnja, koja valja Lafuma stvari. Verovatno ima i vreće. Sigurno su dobre i skupe (jbga). Te vojne vreće su Majka Mara! Ako se dobro sećam bile su braon sa gumiranim omotačem, i tople. Imao sam je i vala, život mi je spasila. Stvarno su dobre.

Edited by C žeton
Posted
slažem se sve vezano za vojne vreće :D - apsolutno nezajebivo.
takođe! spavanje na visini od 1800 metara po kiši na 5 stepeni u lošem šatoru uopšte nije bilo neudobno. po vrućini i za unutra je verovatno bespotrebno kabasta. zato je najbolje imati jednu tanku za 1000 din i vojnu za 1500, pa birati po potrebi.
Posted

Meni treba jedna obicna za letnju varijantu tj za EXIT nista preterano skupo cisto da mi odradi posao.

Posted

Ja kupio u Intersportu u Merkatoru McKinley vreću za 1900 dindži. Na žalost bio poslednji primerak, al valja proveriti da nisu dobili nove.

Posted

A gde mu dodje taj Intersport?

Posted

Pa u Merkatoru. :D Tamo u ćošku, preko puta restorana, orgomna radnja, nemoš promašiti.

Posted

Ako ne nadjem nista (povoljno) u Intersportu, da li ovo vredi 1000 din?th_86909_2248_42970014_slika-Vojna-vreca-za-spavanje-379093x400_122_404lo.jpg th_86921_2248_42970014_slika-Vojna-vreca-za-spavanje-379094x400_122_483lo.jpg

Posted

Čini mi se (ne vidim najbolje) da je to ta vojna. Dužio. Zakon, ali za cruel vremenske prilike, ćapiti i podlošku.Vojni buvljak: Iz pravca grada- iz Cara Dušana kod konjičke na semaforu levo, pa prva desno. Posle 200-tinjak metara, kapija sa desne strane. Čekati ponedeljak 08:00h, kada nakupci razgrabe sve što iole valja. Još ne mogu da prežalim modularni ranac- takođe dužio.

Posted
Ako ne nadjem nista (povoljno) u Intersportu, da li ovo vredi 1000 din?th_86909_2248_42970014_slika-Vojna-vreca-za-spavanje-379093x400_122_404lo.jpg th_86921_2248_42970014_slika-Vojna-vreca-za-spavanje-379094x400_122_483lo.jpg
Ako je vojna a izgleda tako, uzimaj i ne razmisljaj. Topla i neunistiva.
Posted

razumijem da nesto sto ne ostavlja ni mm prostora za manevar zasluzuje toliku paznju, ali spavati u tome??

Posted

manevrisanje :lol: nikad nisam mogao da spavam u vrecija sam voleo onu seljacku varijantu, dusek za kupanje i cebe. a duseci najsocijalniji, pa se lepo izduvaju tokom noci, probudis se na zemlji, al te bas nesto i bole usidoduse, uvek sam kampovao leti...mada, nije da nije bilo zajebanih dana i noci

Posted

i ja obozavam istu varijantu, vrecu [ali ne za kuntanje] na sebe, kais oko pasa, malo ukrasnih detalja i sve je lako kad si mlad :s_d:

Posted

Ima radnja u Savskoj ulici - u onim belim zgradama u prizemlju, blizu SUP-a, koja prodaje alpinističku i kamp opremu. Ima vreća , tridesetak vrsta, po različitim cenama. Za one zahtevnije, mislim da ima na sajtu Alpinističkog saveza, doduše, tu su cene spram kvaliteta

Posted

McKinley vrece i satori u Merkatoru su sasvim prihvatljivi, a posebno rancevi... Koristim ih vec nekoliko godina i nikad nisam imao problema, a vrecu sam koristio i u jesenjim, hladnijim danima... Naravno, za ekstremne i "pro" uslove potrebna je i "pro" oprema...

• 1 month later...
Posted
Ja kupio u Intersportu u Merkatoru McKinley vreću za 1900 dindži. Na žalost bio poslednji primerak, al valja proveriti da nisu dobili nove.
Dobili su, ali sada kostaju nesto kao 6000, a recimo dusek koji se moze koristiti kao podloska kosta 3.500, isti takav u Merkuru, je valjda 900DIN !