Jump to content
IGNORED

Afrika za pocetnike

borris_

Recommended Posts

Posted
Ce se nastavi, ako hocete.
Grrrr, taman sam se začitao. Samo ti piši... :)
Posted
Ce se nastavi, ako hocete.
who cares... sta si nam doneo?
Posted (edited)

Госн. Пуковниче, специјално за Васке - донио сам инсајдерске информације добивене прелетом Ваше високоуважене Џамахирије!Раја брекће од милине, све се молећи за дуг живот и крепко здравље Највећег Сина Њиових Народа & Народности. :Hail: На другарској основи - донео сам Вам лично осушено споловило од Вајлдбиста (у прашкастом стању реагује боље од Вијагре). ;) Happy now?Edit: Polaznice nurse-kursa se dive velicini odredjenog ekstremiteta pridoslice iz daleke Srbije.

Edited by Marathonman
Posted

Overi Bull 'n' Bush kad dospeš do Gaberona ;)

Posted

Ja se tamo ziv ne vracam! :fashisto:

Posted
Overi Bull 'n' Bush kad dospeš do Gaberona ;)
Mozda bude interesantno za jednu posetu <_<
Posted
Edit: Polaznice nurse-kursa se dive velicini odredjenog ekstremiteta pridoslice iz daleke Srbije.
meni deluje da se smeju
Posted (edited)
Ja se tamo ziv ne vracam! :fashisto:
ups, ja tek sad videh da si se vratio. Svidelo ti se baš :D
Mozda bude interesantno za jednu posetu <_<
što? Ja tamo jeo neka dobra rebarca ;) Edited by Kelt
Posted
što? Ja tamo jeo neka dobra rebarca ;)
Zato sto kad tamo odes svaki petak i svaku subotu, smoris se posle dva meseca - e onda zamisli kako je nekima bilo posle 2 i po godine ;)
Posted (edited)

uh, dobro, to je drugo :P Al šta se sve tamo moglo videti.. uh...Nego Diony, daj napiši još nešto :)

Edited by Kelt
Posted

Pusti coveka, vidis da mu deluje... :lol:

Posted
:huh: Mislio sam na tebe, al sam nekako permutovao nick..
Posted

Pomesao si mene i Dionysosa!? :blink: Ako cemo da se vredjamo...Sutra nastavljam, ako odobri colonel Hattori. Hocu da se veceras nadisem nocnog svezeg vazduha sedeci na terasi, pijuci kafu koja nije iz konzerve i puseci cigare koje kostaju manje od 3 dolara kutija... cool.gif Mislio sam da ovo nikad necu reci: Србијо, мајко!!! :s_d:

Posted (edited)

o aman, čitao sam poruke iznad pa se pomešalo. U svakom slučaju, welcome back :D

Edited by Kelt
Posted

Treba li nam viza za Bocvanu uopste?Mene zvali neki drugari da svratim u Gaborone sledece godine posto cu da budem u komsiluku ali nakon ovih postova mi se nesto i ne ide...