nbg4ever Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Ce se nastavi, ako hocete.Grrrr, taman sam se začitao. Samo ti piši... :)
hattori Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Ce se nastavi, ako hocete.who cares... sta si nam doneo?
Marathonman Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 (edited) Госн. Пуковниче, специјално за Васке - донио сам инсајдерске информације добивене прелетом Ваше високоуважене Џамахирије!Раја брекће од милине, све се молећи за дуг живот и крепко здравље Највећег Сина Њиових Народа & Народности. На другарској основи - донео сам Вам лично осушено споловило од Вајлдбиста (у прашкастом стању реагује боље од Вијагре). ;) Happy now?Edit: Polaznice nurse-kursa se dive velicini odredjenog ekstremiteta pridoslice iz daleke Srbije. Edited August 12, 2009 by Marathonman
jms_uk Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Overi Bull 'n' Bush kad dospeš do Gaberona ;)Mozda bude interesantno za jednu posetu <_<
Dionysos Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Edit: Polaznice nurse-kursa se dive velicini odredjenog ekstremiteta pridoslice iz daleke Srbije.meni deluje da se smeju
Kelt Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 (edited) Ja se tamo ziv ne vracam! :fashisto:ups, ja tek sad videh da si se vratio. Svidelo ti se baš :D Mozda bude interesantno za jednu posetu <_<što? Ja tamo jeo neka dobra rebarca ;) Edited August 12, 2009 by Kelt
jms_uk Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 što? Ja tamo jeo neka dobra rebarca ;)Zato sto kad tamo odes svaki petak i svaku subotu, smoris se posle dva meseca - e onda zamisli kako je nekima bilo posle 2 i po godine ;)
Kelt Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 (edited) uh, dobro, to je drugo :P Al šta se sve tamo moglo videti.. uh...Nego Diony, daj napiši još nešto :) Edited August 12, 2009 by Kelt
Kelt Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Mislio sam na tebe, al sam nekako permutovao nick..
Marathonman Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Pomesao si mene i Dionysosa!? Ako cemo da se vredjamo...Sutra nastavljam, ako odobri colonel Hattori. Hocu da se veceras nadisem nocnog svezeg vazduha sedeci na terasi, pijuci kafu koja nije iz konzerve i puseci cigare koje kostaju manje od 3 dolara kutija... Mislio sam da ovo nikad necu reci: Србијо, мајко!!!
Kelt Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 (edited) o aman, čitao sam poruke iznad pa se pomešalo. U svakom slučaju, welcome back :D Edited August 12, 2009 by Kelt
Feindouno Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Treba li nam viza za Bocvanu uopste?Mene zvali neki drugari da svratim u Gaborone sledece godine posto cu da budem u komsiluku ali nakon ovih postova mi se nesto i ne ide...
Recommended Posts